Guest B.B. KinG. Parašė Birželio 24, 2012 Share Parašė Birželio 24, 2012 1. Nick zaidime: Banzuke(graziom raidem).2. Amzius: 173. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys žaidejai): STEAM_0:1:6188.4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Tai esu buves kituose serveriuose admin, vipu, ir PGR Admin.5. Kokiame serveryje buvote? Gal be reklam? jei reik?s tai ? PM parašysiu.6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? 2-5 valand?, aišku jei tur??iau admin butu daugiau.7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:S): CS:S.8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Mute.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. Mantelis. Jau admin :D, Amberiukas(graziom raidem). Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Mantelis. Parašė Birželio 25, 2012 Share Parašė Birželio 25, 2012 Senasis king'ai - > [color=red][b]Taves aš ? adminus nesi?liau[/b][/color] , tad n?ra ko rašyti mano vardo ?ia . [ Esu pasi?les vien? žmog? tiktai ? adminus ]Jai aš tau pasakiau , kur galima rasti ir užpildyti anketa ? adminus - tai nereiškia , jog aš visom keturiom už tave . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tabako Parašė Birželio 25, 2012 Share Parašė Birželio 25, 2012 Taip pat nesiuliciau mazai online visai nesneka ;// Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Birželio 25, 2012 Share Parašė Birželio 25, 2012 Manteli maziau snekek tai nebus tokiu nesusipratimu :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai