eFekTazzz Parašė Birželio 21, 2012 Author Share Parašė Birželio 21, 2012 Pavyzdinis Šablonas, klausimai:1. Nick zaidime2. Amzius3. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai)4. Ar esate kada nors buve administratoriumi?5. Kokiame serveryje buvote?6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose?7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:S)8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona?9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick.Šablono Atsakymai:1. eFekTaz'2. 1997-09-12, 15 metu3. Originalus steamID : STEAM_0:1:72826344. Buvau administratoriumi 5. Laikiux Public serveryje, pirktinis naudotojas. 6. Nuo 3 iki 7 valandu per diena. Vasara daugiau...7. CS:S8. Duociau mute.9. Mantelis . Tas admin'as kuris ceolinus myli. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Mantelis. Parašė Birželio 21, 2012 Share Parašė Birželio 21, 2012 Na štai ir pasirod? tavo anketa .Malonu , jog pasiklausiai mano patarimo.Tikrai manau neblogas b?tu admin'as , k?ris gal?tu priži?r?ti server?.Nors aš ir neesu " tikrasis admin'as " , o esu dar bandomajam laikotarp? - vistiek nor??iau prid?rti , jog nors jam 15'k? met? , bet galv? ant pe?i? turi .Serveryje elgiasi mandagiai tiek su žaid?jais , tiek su admin'ais .Aktyvus asmuo , manau tur?tum?t pagalvoti apie š? asmen? gan gerai . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Birželio 22, 2012 Share Parašė Birželio 22, 2012 Ma Manteliui biski pritariu ... :)Kiek esu pats mates tai jis isties ramus zaidejas :D , kaip ir Mantelis sake neisisokantis :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
deFekTaz Parašė Birželio 24, 2012 Share Parašė Birželio 24, 2012 xDDD 15 metu ! Jam dar 14 net nera. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Birželio 24, 2012 Share Parašė Birželio 24, 2012 Defektai nesmeisk savo gimines! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
deFekTaz Parašė Birželio 25, 2012 Share Parašė Birželio 25, 2012 Kodel? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jofix Parašė Birželio 26, 2012 Share Parašė Birželio 26, 2012 Todel, kad jus bendravardziai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Birželio 27, 2012 Share Parašė Birželio 27, 2012 Maskai dek tu jam admina , ?ia yra vienintelis kandidatas kuris turi steam Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ToNic Parašė Birželio 27, 2012 Share Parašė Birželio 27, 2012 Aš turiu bet ne kandidatuoju, be to nemanau, kad pagrindinis rodiklis ? administracij? turi b?ti steam. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Tomas Parašė Birželio 27, 2012 Share Parašė Birželio 27, 2012 Yra tu adminu...Kam 10 žmoni? ant vieno serverio.... Užtenka kas yra iš m?s?... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai