GedasS Parašė Gruodžio 29, 2013 Author Share Parašė Gruodžio 29, 2013 :'(kaip ir supratot is temos esu steam zaidejas ir kai einu i serveri man meta steam validatioj rejected ka daryti ? kaip pataisyti meginau perasyt steam ir restartuot nesuveike :(( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Evaldas Parašė Gruodžio 29, 2013 Share Parašė Gruodžio 29, 2013 Taip būna jeigu tavo steam acc yra pajungtas dar kažkur.(ant kito pc) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Gruodžio 29, 2013 Administratorius Share Parašė Gruodžio 29, 2013 [quote author=GedasS link=topic=644.msg11846#msg11846 date=1388337016] :'(kaip ir supratot is temos esu steam zaidejas ir kai einu i serveri man meta steam validatioj rejected ka daryti ? kaip pataisyti meginau perasyt steam ir restartuot nesuveike :(([/quote]Is patirties sitas erroras metamas tik no-steam zaidejams jungiantis i steam serveri.Gali dar pabandyt istrint is steam folderio client_registry.blob failiuka, man kartais csgo del jo nepasileidzia. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
TheMantiS Parašė Gruodžio 31, 2013 Share Parašė Gruodžio 31, 2013 Perasyk visa steam ir zaidimus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
MidNighT Parašė Sausio 4, 2014 Share Parašė Sausio 4, 2014 Man tas pats buvo su CS:S, nuėjau į steam oficialu puslapi ir kreipiausi pagalbos į administratorius, padėjo, kreipkis į juos, neprisimenu ką daryti ir žinute ištrynes esu, bet nueik ir susisiek, padės ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai