Ignis Parašė Gruodžio 21, 2013 Author Share Parašė Gruodžio 21, 2013 Sveiki, esu senas žaidėjas Css, bet vasaros pabaigoje ar rugsėjį gavau Ban visam laikui už reklamą. Visą tą laiką neprašiau unban, nes žinojau, kad tikrai negausiu jo. Dabar praėjo nemažai ir tikrai nebedarau tokių nesąmonių :) Prašau unban mano IP :78.62.30.71 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Gruodžio 21, 2013 Share Parašė Gruodžio 21, 2013 Galvoji mes patikėsim, tokiomis pasakomis? Ar žinai kiek sulaukia projekto administratoriai tokių atsiprašimų?MILIJONAIS ŽODŽIŲ TOKIŲ KAIP TU.....Gali pamiršti, REKLAMA YRA NUSIKALTIMAS.... Visam ir viskas čiau bambino :D :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ignis Parašė Gruodžio 21, 2013 Author Share Parašė Gruodžio 21, 2013 Nenorit - netikėkit :) Bet per 1500h žaidimo lošime tai pirmas mano banas :) ir tas banas buvo už miss click buvau nusikopines servo ipą ir berašydamas paspaudžiau CTRL + v.. nu bet kaip sakau Norit tikėkit, norit ne :) Vien unban prašau dėl css:go :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Duskit Pavidolei Parašė Gruodžio 21, 2013 Share Parašė Gruodžio 21, 2013 miss click ctrl + v :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Gruodžio 21, 2013 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 21, 2013 sakyciau galima pabandyt atbanint,o jei reklaminimas pasikartotu dar karta,uzbanint be galimybes atbanint Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ignis Parašė Gruodžio 21, 2013 Author Share Parašė Gruodžio 21, 2013 Galime bandyti, tikrai nieko panašaus nepasikartos ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai