Guest Mantelis. Parašė Gegužės 27, 2012 Share Parašė Gegužės 27, 2012 Sveiki [b]" BachuruServo CS:S "[/b] žaid?jai . Nedažnai , bet visdelto tenka išgirsti iš kit? žaid?j? man žodžius , k?rie tikrai retkar?iais sunervina , tokie kaip [b]" ?ytas / Wh / Aim Bot'as / "[/b] .. Taigi kažkaip sumaš?iau padaryti record'a , kaip aš žaidžiu , na ir pasitaik? tikrai gan neblogas kadras , kai likau vienas . Buvau be sound'u , nes klausiausi muzika ir buvo tikrai gan gera nuotaika . Deja edit'inti nemoku , tad nieko ir nebus ?ia ?patyngo , tiesiog [b]" gameplay "[/b] .Jai kam kyla klausim? , kas ten per " sh " kairiajame kampe - ?ia yra " CFG " , bet jis yra nepiktybiškas t.y. be " alias " .Daina gali pasirodyti [b]" debiliška "[/b] , bet tuo metu mane tai ištašk? ;DKlausimas jums - nežinote , kod?l kelet? terorist'? man nerod? ant demo? Kai žaidžiau visk? ma?iau kaip turi b?ti.[color=blue][i][b] Atsiprašau už prasta kokybe ;d , bei malonaus ži?r?jimo .[/b][/i][/color][url=http://www.youtube.com/watch?v=RJ-OsMKOcUg#]Mantelis At CSS[/url] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Gegužės 27, 2012 Share Parašė Gegužės 27, 2012 Manteli ?ia ant awp_zvdk ? Negaliu dabar perži?r?t :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Mantelis. Parašė Gegužės 27, 2012 Share Parašė Gegužės 27, 2012 Joa ant to pa?io ;D 8) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Gegužės 27, 2012 Share Parašė Gegužės 27, 2012 Na del tu teru nerodymo kartais ir man yra buve :)Bet tai kai zasybys daina :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Mantelis. Parašė Gegužės 28, 2012 Share Parašė Gegužės 28, 2012 O aš maniau , jog ?ia man vienam taip :'( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai