★Vip★ Profesorius Parašė Rugpjūčio 13, 2013 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 13, 2013 viperizz777 ir is kur pas tave tiek energijos savo tiesas irodinet,jai rasineciau tiek kie tu forume man pirstu tromboze degnozuotu :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
John McClane Parašė Rugpjūčio 13, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 13, 2013 As daug ka pripazinau, daug zmoniu nurodziau kurie WH naudoja, bet jum buvo poxui, tai kodel baninti mane, kai as garbingai prisipazinau, zaides su WH. Nu nes kamon pypl, kai 30% serve su WH losia, bet turi stoga del to, kad steamai tai bbd, jus prarandat daugiau nei as. Clarity, pas tave tokie stori pirstai, kad nosies snerves issipute per laika. Su tavim kalba baigta. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Rugpjūčio 13, 2013 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 13, 2013 ko cia mane kisi?? vpshim. isnyk!! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Rugpjūčio 14, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 14, 2013 :D :D :D Rodykim visi į chloridą pirštais rodykim :D :D :D UŽBADYKIM :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Rugpjūčio 14, 2013 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 14, 2013 [quote author=Tomas link=topic=486.msg10287#msg10287 date=1376469806]:D :D :D Rodykim visi į chloridą pirštais rodykim :D :D :D UŽBADYKIM :D[/quote] sekmes Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
John McClane Parašė Rugpjūčio 15, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 15, 2013 Tas tai komediantas adminas aceit, nieko kito nemoka pasakyti tik "su tavim kalba baigta", bijo diskutuoti, nes zino, kad betkokiam argumentui nesugalvos tinkamo kontra argumento. Truksta issilavinimo shikynes chloridui :-* Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai