Veteranas Legit Haskis Parašė Liepos 31, 2013 Author Veteranas Share Parašė Liepos 31, 2013 Noblock nėra visiškai sutvarkytas:1. Einant kiaurai žmogų jaučiasi kibimas.2. Dėl neaiškios priežasties kartais nesimato žmonių(dažniausiai vieno ar dvieju randomu) žmones kiek girdejau nesimato ne man vienam, bet čia kaip užeina kartais viskas gerai o kartais nesimato.Taip kad manau ta noblock reiktu išimti arba pakeisti geresniu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CrispyChips35 Parašė Liepos 31, 2013 Share Parašė Liepos 31, 2013 Man bent jau kiek žaidžiau, būna tik pirmas dalykas. Nervuoja kartais, kai eini pro ankštą vietą su daug žmonių ir sunkokai praeit. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Liepos 31, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 31, 2013 na as prasiau kad idetu no block, bet tikrai nekoks sitas no block,tikejausi jog butu geresnis. bet man tai asmeniskai ir sitas netrugdo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberis Parašė Liepos 31, 2013 Share Parašė Liepos 31, 2013 [quote author=DeadManWalking link=topic=481.msg9812#msg9812 date=1375260999]2. Dėl neaiškios priežasties kartais nesimato žmonių(dažniausiai vieno ar dvieju randomu) žmones kiek girdejau nesimato ne man vienam, bet čia kaip užeina kartais viskas gerai o kartais nesimato.[/quote]Čia ne dėl noblock , ir seniau ta pieva kartais budavo , padarai rc ir susitvarko :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Liepos 31, 2013 Administratorius Share Parašė Liepos 31, 2013 Artimiausiom dienom , bus ieskomas sprendimas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Liepos 31, 2013 Author Veteranas Share Parašė Liepos 31, 2013 Dėkoju :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Rugpjūčio 2, 2013 Administratorius Share Parašė Rugpjūčio 2, 2013 Taigi iseities , kad noblock veiktu tik komandai ir be jokiu pasaliniu dalykeliu kolkas kaip ir nera. Geriausiu atveju yra jauciamas keliu sec. uztrukimas, ir cia nieko nepakeisi, nes toks jau srcds varikliukas. Vienintele iseitis noblockint absoliuciai visus zaidejus, kas nelabai patogu ypac esant artimai knife kovai. p.s dabar lauksim kam sitas variantas bus blogai ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Rugpjūčio 2, 2013 Author Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 2, 2013 Nezinau kaip kitiem, bet man tai buvo geriausia be noblock :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai