Tomas Parašė Liepos 26, 2013 Author Share Parašė Liepos 26, 2013 Laba diena, dar kartą. Taigi daug neplepėjus norėčiau pristatyti antra video apie serverio "bardaka".Pirmoji serija nebuvo labai įdomi, taigi nesistengiau ir šis nebus labai įdomus. :DP.S: Dėl reklamos vardan tenka visko dėti....[i]Pagrindiniai vaidmenis ir įgarsintojai:[/i][list][li]negrasbeaukso[/li][li]GnC[/li][li]highline-Deika[/li][li]Tomas ;*[/li][li]Oxen[/li][li]maN[/li][li]Ir kiti....[/li][/list]Montažo atsisakė daryti, tenka paprastai. :DNa turbūt, tai dėl to mažo atlygio. Kadangi yra krize dar vis, tai nėra ko stebėtis. :D[i]Taigi pirmasis siužetas apie serverio "bardaka".[/i][move][color=yellow]PRESENTO.[/color][/move][move][color=green]BARDAKAS.[/color][/move][move][color=red]ANTRA DALYS.[/color][/move][url=http://www.youtube.com/watch?v=CnxmTi6MCKI#]BachuruServas.lt || BARDAKAS 2 (Antroji seriją)[/url] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Original Parašė Liepos 26, 2013 Share Parašė Liepos 26, 2013 [quote author=deivius1 link=topic=472.msg9689#msg9689 date=1374859778]Nepatiko, nes butent tu kurei. Disliked.[/quote][img]http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25176315.jpg[/img] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
John McClane Parašė Liepos 26, 2013 Share Parašė Liepos 26, 2013 Pizdukai kaip GnC susikisa mikrafa i shikna ir tikisi, kad kas juos isgirs.Paziurejau pirmas 15s, bet 20 minuciu i shuda nenoriu ziuret. Get a life Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 27, 2013 Author Share Parašė Liepos 27, 2013 Darykitės ir žiūrėkit :D Aš čia nekursiu jum su visom multimedijom ir net nekarpysiu.Čia jums ne multikas, ne multi kinas ir ne koks kitoks kinas....Man vienodai kiek jus čia žiūrit :D Dedu, kad tik dėt :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
John McClane Parašė Liepos 27, 2013 Share Parašė Liepos 27, 2013 Pvadinime, net ir tame padarei klaida :facepalm: Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 27, 2013 Author Share Parašė Liepos 27, 2013 Tai kas? :D Lietuvių mokytojas gal busi? :DČia internetinis pasaulis, tai yra visiškai nesvarbu, kaip rašyčiau. Nesikabinėk prie manęs ir būk patenkintas... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Liepos 27, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 27, 2013 nzn antras tavo video bet neuprantu kur tu ta bardaka matai?padek man tave suprast... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 27, 2013 Author Share Parašė Liepos 27, 2013 Profesorius nesupranta nieko, kur tai matyta ? :DJuk aš jau minėjau praeitame video poste:[quote]Vien pavadinimas, nėra įvaizdis į tai ką norėjau parodyt.[/quote]Tai reiškia, vien dėl vaizdo jis yra. Prie to kabintis nėra labai aktualu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai