Hera Parašė Liepos 22, 2013 Author Share Parašė Liepos 22, 2013 Sveiki taigi žaizdamas jūsu serve pamačiau žmogu pardavinejanti css steamus. ašku užkibau :D paprašiau skype ir pnš. žodžiu atsiskaitinėjau sask. papildymais . ir be abejones jis mane apgavo :D čia va paskutinei jo žodžiai : [21:48:39] Matas.: Dėkui , čia aš Edvinas Šopis , bet dėja negausi acc :/[21:48:54] !Mantas: blet pizda tie lietuvei.aš nei skundžiuos nei ka tiesiog noriu kad kiti butumėt atsargus šio žmogaus skype : bnd1337 ( gaila nepamenu css niko nes buvo raides su skaičiais ) taigi žinosiu kad tikrai gereu nepagaileti papildomo 10 lt ir nusipirkti iš kūrėju :DTai vat nepakibkit!!!!!Gero žaidimo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ANTIFRYzas.lt Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 tai blyn jai nezinai pas ka pirkti tai ir nepirk o kreipkis pas darijauska tas nepaves kiek zaidimu pirkau visada 5 min ir jau turiu :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Hera Parašė Liepos 22, 2013 Author Share Parašė Liepos 22, 2013 tai zinai cia visi sako tas ne paves tas nepaves . apie ta irgi 2 ar net 3 sake kad tikrai patikimas tarambaram :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Liepos 22, 2013 Share Parašė Liepos 22, 2013 pirk pas tuos pas ka yra gera reputacija ir nebus problemuvisuomet paziurek kiek zmoniu ji rekomenduoja ir i tai atsizvelkkaip ir sake gali prikt is darijausko [url=http://bachuruservas.lt/index.php/topic,288.0.html]http://bachuruservas.lt/index.php/topic,288.0.html[/url] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Liepos 22, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 22, 2013 na pats kaltas jai neapsiziuri is ko perki :D beje virsui kolega gerai pasake pirkt is gera reputacija turinsiu traderiu, is mano puses pasiuliciau |pranasas| gali steam pazet jo reputacija kiek trade padares ir panasiai,as is jo kruva zaidimu turiu nekart nepavede ir jai ka pirksiu tik is jo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Profesorius Parašė Liepos 23, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 23, 2013 bet gi ar sunku uzeit ant steam profilio paziuret kiek zmogus trade padares kiek atsiliepimu yra?o ne aklai pirkt Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Liepos 23, 2013 Share Parašė Liepos 23, 2013 na nera reikalo jo dabar kaltint. Visada buna pirmas kartas ir kita karta zinosi is ko pirkt ir kad reikia labiau pasidometi ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Hera Parašė Liepos 24, 2013 Author Share Parašė Liepos 24, 2013 as ziuriu parasau viena kad kitiem butu gereu ir neapsigautu o vistiek lieku kasko kaltinamas blet nors man grynai nesvarbu ten tie keli litai neveltui lietuvei :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Fosters Parašė Liepos 26, 2013 ★Vip★ Share Parašė Liepos 26, 2013 omg..papildymais;D is beleko:DDD proto reik turet.yra gi puslapiai nekalbu jau apie steampowered,beto ir lietuvisku portalu pilna kur pardavineja steam acc.perka bl is kazko kur serve is lempos parase i chata :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Hera Parašė Liepos 27, 2013 Author Share Parašė Liepos 27, 2013 AS AISKINU KAD MAN POXUI BLET AS PARASEU KAD KITI NEPRISIGAUTU Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai