Jump to content
Create New...

Free Ban

mazvydas132

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Nick bei steam ID - 260km/hPeek  (https://steamcommunity.com/profiles/76561199296801695/)

Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Neprisijunges buvau tuo metu, bet kaip suprantu public'as.
Ką darėte prieš gaunant baną - Atsidarau steamą po darbų, rašinėja random bičas "ką naudoji?" Vienoj žinutėj rašo kad visiškas botas, kitoj kad čytinu, trečioj putojasi iš niekur nieko. Bičas užsigruzino kad mirė kartą čj, net neprimetu kas jis toks. Yra visas 2h recording'as šiandienos gameplay, ką reik tą įkelsiu. Prisegu DM's su šitu achujėnu "adminu", amžius žinoma paprikolu ten rašytas, kad bičiuką panervuot dar labiau, jei jau ant tiek susigruzino kad į PM parašė. Nesakė žinutėse nei, kad adminas yra, nei kas toks vpš jis, įžeidimais šaudytis iš niekur kaip neasocialus čiūvakas pradėjo, gavęs tą patį žodyną atgal nusprendė pranešt kad adminas yra ir užbanint be jokio konteksto už ką tas banas vpš pirmoj vietoj. Sako kad čytai, tegul parodo kurioj vietoj. Pusę servo tuoj išbanins taip bičas jei kiekvieną karta kritęs taip reaguos. Admin abusing on another level.
Kuris admin nubaudę ? - hwr 

image_2024-11-28_205528007.png

image_2024-11-28_205541614.png

Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Atprivatinta. Kas man čia turi būt aišku? Demo peržiūrėk jei egzistuoja dar toks dalykas. Jei ne, galiu visą gameplay POV įkelt kur nors, žiūrėk kad ir visas 2h, nei viena vieta neužklius. Nesuprantu kas jam susišvietė, kad į pm rašinėt pradėjo, o ant viršaus baną įpiso. Vienintelis steam'as bahuriuko, naujas žaidime, iš demo suprastum. Jokio paaiškinimo už ką išvis tas banas, "tu čytas, aš viską žinau, bet tu botas, bet čytas". Apsisprendžia tegul, o tuo labiau paaiškina kuri vieta jam kuo nepatiko 😄Jeigu lucky shotą kažkur kažkam pataikė vieną su hujovu movementu, tai žmonės vadina "naujoko sėkme", o ne šika ant galvos PM'e ir banus dalina, nes tiesiog gali sau leist. O tuo labiau jei stats'us serve pažiūrėt eina, tai ir iš to manau nuomonę susidaryt gali kad ne čytas žmogus.

• CS2 Admin

Deja šiandien tau sekasi ir nėra demo to mapo, kuriame tu žaidei, o aš tave stebėjau su xray, ir pastebėjau obvious vedimų per sieną, kas tu skaitai yra legit. Ką gi, primesiu, kad tik netyčia pravedei skersai į kitą žaidėją per sieną.

Nelabai ką keičia stats, nes ir cheateriai gali nepašaudyt. Prastas excuse šitoj vietoj, nes cheateris gali matyt, kai jį spectatina, ir specialiai nebepalošt.  Unbanned

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search