stop talk dog Parašė Balandžio 23 Share Parašė Balandžio 23 bbz atejo andriuha po 3min bana gavau uz wh explain explain 😄 nei rase nieko nei ka Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin Rapkinas Parašė Balandžio 23 CS2 Admin Share Parašė Balandžio 23 Gavau Ban/Gag/Mute Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Kas buvo, kad gavot baną/mute uzpildyk anketa normaliai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin Anonymous Parašė Balandžio 23 CS2 Admin Share Parašė Balandžio 23 Sveiki. Prašome normaliai užpildyti unban anketą. Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stop talk dog Parašė Balandžio 23 Author Share Parašė Balandžio 23 Sveiki. Prašome normaliai užpildyti unban anketą. Jūsų Nick bei steam ID - stop talk dog 76561199560527591 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - retakes, pries valanda gal kokia Ką darėte prieš gaunant baną - losiau retakes ir streama zejau bbz Kuris admin nubaudę ? - Andriucha Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Lycs Parašė Balandžio 23 Share Parašė Balandžio 23 Sveikas turi gal kita paskyra {main} ir galetai atsiust? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Andriuha02 Parašė Balandžio 23 Share Parašė Balandžio 23 prieš 2 valandas (-ų) , stop talk dog parasė: Sveiki. Prašome normaliai užpildyti unban anketą. Jūsų Nick bei steam ID - stop talk dog 76561199560527591 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - retakes, pries valanda gal kokia Ką darėte prieš gaunant baną - losiau retakes ir streama zejau bbz Kuris admin nubaudę ? - Andriucha Sveikas, į chata aš tau parašiau numesk main acc tu neregavai ir man pasidarė įtartina dėl tavo žaidimo nes pekini ant žmogaus žiūrėdamas per sieną dėl to uzbaninau. Ir aš dar kartą peržiūrėsiu demo ir jei būsiu suklydęs tikrai būsi atbanintas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
stop talk dog Parašė Balandžio 24 Author Share Parašė Balandžio 24 15 hours ago, Lycs said: Sveikas turi gal kita paskyra {main} ir galetai atsiust? jo, turejau bana gaves ant competitive tai nelosiau ant jo patogiau buvo per sita acc lost nes per ten ir mm losdavau tai ateidavau ir cia padauzyt kartais 😄 76561199470392684 va main 15 hours ago, Andriuha02 said: Sveikas, į chata aš tau parašiau numesk main acc tu neregavai ir man pasidarė įtartina dėl tavo žaidimo nes pekini ant žmogaus žiūrėdamas per sieną dėl to uzbaninau. Ir aš dar kartą peržiūrėsiu demo ir jei būsiu suklydęs tikrai būsi atbanintas kad net nemaciau kad lostum tu nei uz t nei uz ct side kur tu man rasei kad maina numesciau? net nemaciau 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Lycs Parašė Balandžio 24 Share Parašė Balandžio 24 matau daug valandu irgi nera andriucha perziures demo ir jeigu tikrai suklydo atblokuosim bet jeigu ne bus paliktas banas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Lycs Parašė Balandžio 24 Share Parašė Balandžio 24 (redaguota) SVEIKAS BUVAI ATBLOKUOTAS SEKMES ZAISTI TOLIAU SERVERYJE Redaguota Balandžio 25 Lycs 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar