CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Liepos 12, 2023 CS2 Admin Share Parašė Liepos 12, 2023 Jūsų Nick bei steam ID - hwr STEAM_0:0:508616406Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - VietinisKą darėte prieš gaunant baną - Parašiau adminui cbbKuris admin nubaudę ? - Kranno Situacija, žaidėjas nickname'u "Hasbulla t.y Genna" išgirdo, kad serve yra recas ir pradėjo klausinėti, kuris, nes nesurado manęs. Todėl Kanno nusprendė paexposinti mane nežinau gal iš piktų kėslų, gal šiaip neturi ka veikt ir parašė nicką i chatą, man tai nepatiko ir parašiau "Kanno dx" jis man parašė pakartot, atrašiau "cbb" ir gavau "20k min gaga" Jeigu teisingai pamenu įspėjiamieji "Mutes & Gags" būna nuo 30 min iki 2-3h, gavau 2 sav. Ir grasinimus mutui pratęsti, norėčiau pasiaiškinti su kuriuo nors aukštesniu adminu... AČiū labai 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Liepos 12, 2023 Pagrindinis Adminas Share Parašė Liepos 12, 2023 Gagas bus sutrumpintas , prasyciau gerbti adminus . Adminas atliko savo darba , suteike serverio informacija , ne tavo privacia info . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Siigis Parašė Liepos 15, 2023 Share Parašė Liepos 15, 2023 Uz cbb tai tau rec per mazai cia 20k. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Liepos 15, 2023 Author CS2 Admin Share Parašė Liepos 15, 2023 prieš 1 valandą , Siigis parasė: Uz cbb tai tau rec per mazai cia 20k. Xddd bana įpilk dar adminui, kuriam nors 5 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai