★Vip★ Rimvydas Parašė Birželio 28, 2023 ★Vip★ Share Parašė Birželio 28, 2023 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - Rimviss 222. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - http://steamcommunity.com/profiles/765611983937709073. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - nu niekad nebuves adminu bet suprantu yra tam taisykles ir reikia laikytis ir prižiūrėti serveri 🙂4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Ne5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) - uh dar negaliu pasakyti bet tikrai daug laiko ir daug kas mane žino 😄6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #Public, #Retake, AWP ir t.t ) - Public labiau svarbu kad butu vietos 🙂7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? -daryčiau pagal taisykles o ne iškarto bana ar mute ažminai negalima 🙂8. Kaip manai, kuo tu busi idomus zaidejams ir kaip sugebesi kuo daugiau ju pritraukti i projekta? na juokingiausias žmogus nes prajuokinu 😄 ir mane pažįsta visas serveris. bet man nepatinka heiteriai kurie atėja ir knisa prota ar išsikalinėja Ką gauni būdamas administratorium ? : pareigas ir prižiūrėti serveri Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Birželio 28, 2023 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 28, 2023 Kolkas adminu nereikia , o ir seip serve ne viena mute esi gaves ir banu . Tai nemanau kad i adminus tiksi tamsta rimvi 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Rimvydas Parašė Birželio 28, 2023 Author ★Vip★ Share Parašė Birželio 28, 2023 prieš 1 minute , PysT parasė: Kolkas adminu nereikia , o ir seip serve ne viena mute esi gaves ir banu . Tai nemanau kad i adminus tiksi tamsta rimvi bet pažiūrėk prieš kiek laiko gavau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Andręęęę Parašė Birželio 28, 2023 Veteranas Share Parašė Birželio 28, 2023 rimtas kandidatas, sekmes! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar