vaidas Parašė Birželio 27, 2013 Author Share Parašė Birželio 27, 2013 Užpisa tokie dalykai kai adminai nemato čyto as iškart pamačiau, o adminai užbanino jį tada kai buvo jo rezas 23-2 gaila per record nerodo tab ONLINE ADMIN: Barbės Kenas ir Manfredukas.Jį užbanino Manfredukas.[b]Va kodėl noriu admina gaut.[/b]Įrodimai: [url=http://www19.zippyshare.com/v/81700847/file.html]http://www19.zippyshare.com/v/81700847/file.html[/url]Įkelti į cstrike foldery.Linksmo žiurėjimo adminukai ir taip žaidėjai..Dar Manfredukas tingėjo specint jį matyt, nes sake, kad geras žaidėjas, o pokiek laiko užbanino,, Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 27, 2013 ★Vip★ Share Parašė Birželio 27, 2013 tuo tarpu as totaliai forume buvau ir nemaciau. bet is demo aiskiai matoma kad aim. +rep. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Birželio 27, 2013 Author Share Parašė Birželio 27, 2013 Nu va. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Birželio 27, 2013 Share Parašė Birželio 27, 2013 kol tu ten darei demo as ji jiau uzbanines buvau :D pasigirei vaikeli medali usikabink :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
vaidas Parašė Birželio 27, 2013 Author Share Parašė Birželio 27, 2013 Kaip as galėjau daryt demo be jo ką? krč jį visą laiką specinau ir sako aš užbanines buvau kol tu demo dariai. :-D.. Visa laika jį specinu, o jis užsibanines serve sėdi nu jo tavo protas liuks...[b]Krč pasisakyk, kad tingėjai eit į specus žiurėt čytas ar ne..[/b]Nejuokink žmonių...Tau adminą senai bučiau nujėmes, nes aš manau adminai turi suprast, ką žaidėjai sako ir t.t. Ir dar tipo pats nesuprato, kad jis čytas??Kodėl aš supratau kai iškart kelis šūvius padarė? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Birželio 27, 2013 Share Parašė Birželio 27, 2013 Visupirma as to metu zaidziau nemirinejiau kekvena rauda kad pastebeti ji o antra reike ne rasit o kalbet reikejio sakyt nika kas cytina kai man pasake tai as iskart nuejiau i spektus ir pac isitikinau ir daviau bana ir nereike ce is saves daryt didvirio :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Birželio 27, 2013 Share Parašė Birželio 27, 2013 kitakart sakyk konkrecei kas cytina ir i privata o nerek per visa ceta kad cytas ar aimas nena suprasti kas cytina venu momentu venas cytas kitu kitas nu tai apsispresk :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Birželio 27, 2013 ★Vip★ Share Parašė Birželio 27, 2013 ai blet uzteks gal tu rzborkiu jau??? buvo cytas-buvo pagautas ir uzbanintas. vsio. end of story. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Manfredukas Parašė Birželio 27, 2013 Share Parašė Birželio 27, 2013 Prytariu :) as tesiok jem sakau kaip buvo koke situacije ramei ir aiskei :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Birželio 29, 2013 Share Parašė Birželio 29, 2013 Išmokit rašyt, LIETUVOS GĖDOS !!!!!! :-[Nei mandagumo, nei normalios rašysenos... Eina sau Lietuviai vadinasi......O dabar va ir UŽSIDĖK MEDALI !!!!! :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Joker cAN Parašė Liepos 2, 2013 Share Parašė Liepos 2, 2013 [quote author=Tomas link=topic=430.msg9139#msg9139 date=1372540415]Išmokit rašyt, LIETUVOS GĖDOS !!!!!! :-[Nei mandagumo, nei normalios rašysenos... Eina sau Lietuviai vadinasi......O dabar va ir UŽSIDĖK MEDALI !!!!! :D[/quote]Pritariu!! Dar skaitosi Lietuviais... berąščiai... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Liepos 18, 2013 Share Parašė Liepos 18, 2013 [quote author=Tomas link=topic=430.msg9139#msg9139 date=1372540415]Išmokit rašyt, LIETUVOS GĖDOS !!!!!! :-[Nei mandagumo, nei normalios rašysenos... Eina sau Lietuviai vadinasi......O dabar va ir UŽSIDĖK MEDALI !!!!! :D[/quote]:DDDDDDD Y Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tomas Parašė Liepos 18, 2013 Share Parašė Liepos 18, 2013 Respect 4ever to Manfredukas. I believe in you, you are better able to learn the Lithuanian language !!!!! ::)PIRMYN !!!!!! :D :D :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Viperizz777 Parašė Rugpjūčio 7, 2013 Share Parašė Rugpjūčio 7, 2013 [quote author=LittleOne link=topic=430.msg9095#msg9095 date=1372350622]tuo tarpu as totaliai forume buvau ir nemaciau. bet is demo aiskiai matoma kad aim. +rep.[/quote] Aim + Reperis? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Rugpjūčio 7, 2013 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 7, 2013 [quote author=Viperizz777 link=topic=430.msg9873#msg9873 date=1375871094][quote author=LittleOne link=topic=430.msg9095#msg9095 date=1372350622]tuo tarpu as totaliai forume buvau ir nemaciau. bet is demo aiskiai matoma kad aim. +rep.[/quote] Aim + Reperis?[/quote]ne tavo menkam protui suprast ta "+rep" Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai