Abdul Ghani Baradar Parašė Kovo 4, 2023 Share Parašė Kovo 4, 2023 Jūsų Nick bei steam ID - https://steamcommunity.com/profiles/76561199460690850/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - PublicKą darėte prieš gaunant baną - ZaidziauKuris admin nubaudę ? - WHYNOT Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Abdul Ghani Baradar Parašė Kovo 4, 2023 Author Share Parašė Kovo 4, 2023 5 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Abdul Ghani Baradar Parašė Kovo 4, 2023 Author Share Parašė Kovo 4, 2023 Nu cmon,ne mano tas vac'as antras,account'as stolen buvo,i pardavimus nukeliavo ir gavo ban'a ant jo,as kai rasiau Steam'ui del susigrazinimo,man atsake jog nei vienas mano pateiktas email nebuvo ant to accoun'to,i ain't guilty. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
soloo Parašė Kovo 4, 2023 Share Parašė Kovo 4, 2023 gerai užtenka bazarą vynioti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Abdul Ghani Baradar Parašė Kovo 4, 2023 Author Share Parašė Kovo 4, 2023 pepeKaunas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai