Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 12, 2022 Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 Jūsų Nick bei steam ID - Chlenixas Dabartinis steam:https://steamcommunity.com/id/baltameska/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Public 21:50Ką darėte prieš gaunant baną - Tiesiog žaidžiau kol kažkoks adminas kažkokiu nick nesugalvojo duoti ban 😄 prašė atprivatint profilį paskui pateikt buvusį main tiesiog aš jį esu pardavęs metai du ką žinau, žaidžiau valorant. Daugiau laiko ir nežaidžiau nuo tada cs dabar vėl tam radau laiko vis prisijungiu pažaisti bet tiek faceit žaidžiu tiek mm čia išvis iš draugo acc nupirkau ir gavau ban pas jus. Ir tiesiog nepamenu savo main steamid tai ką man daryt? Kuris admin nubaudę ? - W!HYN0T? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 12, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 tai kad čia ne mano acc 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 12, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 čia čj kažkokia klaida nes šiuo adresu ir šiuo internetu naudojuosi realiai 6mėn anksčiau gyvenau kitur ir buvo kitoks mano ip db tikrai neprisiminsiu bet savaitgalį važiuosiu į seną butą ten viską iškraustyti ir numesiu seną savo ip Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Rugsėjo 12, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 o tai kur tavo ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 12, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 PArduotas seniai 😄 ir vac kaip dabar radau yra ant mano seno acc https://steamcommunity.com/id/zedzlive/ Beto esu pildęs 2017 temą šiame forume už žaidimą su nick Chlenix v1.0 Aim_Bot va toks mano senas nick o acc aš daug turėjau nes tuo metu užsiėmiau perpardavimu paskutinį bacc esu pardavęs prieš 2-3 m ilgai nebuvau tiesiog pc ir dabar grįžau pasijungiu ir čia pyst for free tokį Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 12, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 kas gali pažiūrėti iš kokio ip buvo rašyta ta tema ir žinos mano ip Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Rugsėjo 12, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 kiek laiko gyvenai praejuseme adrese ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 12, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 12, 2022 Sename adrese apie 10m Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Rugsėjo 13, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Rugsėjo 13, 2022 (redaguota) Nu jaigu negali paaiskinti is kur tas acc su banu , as juo labiau nepaaiskinsiu . Redaguota Rugsėjo 14, 2022 PysT Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 14, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 14, 2022 Aš tau aiškinu aš jį esu pardavęs tai iš kur man žinot ne vieną turiu acc kuris parduotas ir vac tai ar aš kaltas kad kažkas mėgsta cheat esu net faceit pasiėmęs premium kad kuo mažiau sutikti čytinančių žmonių o čia bam banas free krč ar man čia ieškot kam esu pardavęs ir įrodymus pateikt???? 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 14, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 14, 2022 Nes anksčiau gyvenau parko 12 db raudondvario 180 tai nelabai suprantu kaip toks pat ip adresas tuo labiau kad naudoju bitės internetą Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Rugsėjo 14, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Rugsėjo 14, 2022 nu irodimus rinkti tikrai ne man priklauso. tu mums algos nemoki kad as uz tave advokato paslaugas daryciau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 15, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2022 Ne nu pipiec 😄 rasiu kam pardaviau tą acc kk tik tau i pm įmesiu įrodymus kad pardaviau o dėl to kur ten 200d bane tai ne mano tas acc ir net neturėjęs tokio Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 15, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2022 Va mano acc kuris be ban ir yra parduotas draugui https://steamcommunity.com/id/4im4sV1/?fbclid=IwAR2ra74cGOresR9cstE9Ry7eAXHUduf38vWla_3hyJsj8TNyNS1T8XuZsuk Pasirodo pirmas kur buvo daug seniau parduotas jau net nepamenu kiek acc esu pardavęs bet šis buvo oaskutinis ir buvo mano main acc Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Rugsėjo 15, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Rugsėjo 15, 2022 atbaninu ir palieku stebejimui . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Chlenix v1.0 Aim_Bot Parašė Rugsėjo 15, 2022 Author Share Parašė Rugsėjo 15, 2022 prieš 15 minutes (-čių) , PysT parasė: atbaninu ir palieku stebejimui . kk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar