Trimple Parašė Kovo 14, 2022 Share Parašė Kovo 14, 2022 Retake serve gavau baną už užsidėtą profilinę, nepažeidžiau jokių taisyklių. Steam - https://steamcommunity.com/id/trimplis/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 14, 2022 CS2 Admin Share Parašė Kovo 14, 2022 21 minutes ago, Trimple said: Retake serve gavau baną už užsidėtą profilinę, nepažeidžiau jokių taisyklių. Steam - https://steamcommunity.com/id/trimplis/ Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Trimple Parašė Kovo 14, 2022 Author Share Parašė Kovo 14, 2022 4 minutes ago, R¥žå§ Örkê said: Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - https://steamcommunity.com/id/trimplis/ Retakes prieš 30min Žaidžiau Akka Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 14, 2022 CS2 Admin Share Parašė Kovo 14, 2022 @Akkaa papasakok kas buvo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 14, 2022 CS2 Admin Share Parašė Kovo 14, 2022 8 minutes ago, Akkaa said: Eik tu žiurėt umba demo aš tingiu jau, jis mano banu rūpinasi labai nepavizdingas administratorius ! tu demo ziuri visada, ne as 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 14, 2022 CS2 Admin Share Parašė Kovo 14, 2022 2 minutes ago, Akkaa said: Bridęs tu jau už nekalto žmogaus užbaninima, tikiuosi kad tau atims adminą už tokia savivalę ! :)) ar tikrai nekalto?:) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 14, 2022 CS2 Admin Share Parašė Kovo 14, 2022 11 minutes ago, Akkaa said: Nebaninau, negarantuoju kad jis kaltas :)) man atrodo nekaltu nebaninciau... 🙂 gerai uzteks cia:D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Trimple Parašė Kovo 18, 2022 Author Share Parašė Kovo 18, 2022 On 3/14/2022 at 6:49 PM, Akkaa said: Parodyk kad retake žaidėjas sutiko kad užsidėtum jo fotke Asmeninės informacijos viešinimas be žmogaus sutikimo:1. Permament O tai kur mano įspėjimas, jog reikia nusiimti profilinę nuotrauką? Tu gal dėl steamo pfp per daug nesireikšmink? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Kovo 18, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Kovo 18, 2022 4 minutes ago, Trimple said: O tai kur mano įspėjimas, jog reikia nusiimti profilinę nuotrauką? Tu gal dėl steamo pfp per daug nesireikšmink? keno ten nuotrauka uzsidejas buvai ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Kovo 19, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Kovo 19, 2022 21 hours ago, Akkaa said: Retake žaidėjo "Tabi" asmenine nuotrauka ar avatara ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Kovo 19, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Kovo 19, 2022 1 hour ago, Akkaa said: Ofc asmenine zmogus skundesi ar pats nusprendei ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai