CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 13, 2022 CS2 Admin Share Parašė Kovo 13, 2022 gavau free bana. reasono neparase. uzbanino: akka (naujas adminas, kolega) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 13, 2022 Author CS2 Admin Share Parašė Kovo 13, 2022 Jūsų Nick bei steam ID - https://steamcommunity.com/profiles/76561199009296026Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - sekmadienio vakara, mirage, retake Ką darėte prieš gaunant baną - zaidziau ir traukiau dumaKuris admin nubaudę ? - akka (siulyciau pasalinti si admina) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin R¥žå§ Örkê Parašė Kovo 13, 2022 Author CS2 Admin Share Parašė Kovo 13, 2022 o kokia as klaida padariau? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Kovo 15, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Kovo 15, 2022 On 3/13/2022 at 10:28 PM, Akkaa said: Tavo banas baigėsi manau išmokai savo klaida sėkmės žaidime !! PAAISKINK SITA BANA ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Kovo 18, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Kovo 18, 2022 On 3/16/2022 at 7:07 PM, Akkaa said: 😁😁😁😁 jei @MaSk pasakys kad privalau tau paaiškint paaiškinsiu :)) Tai atsakysi i klausima ar ne ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Evaldas Parašė Kovo 18, 2022 Share Parašė Kovo 18, 2022 Kodel taip elgiesi? @Akkaa Reikia atitinkamus reason rasyti, dabar labai vaikiskai atrodo. Geda ne tik sau bet ir paciam serveriui uztraukti gali. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Legit Haskis Parašė Kovo 18, 2022 Veteranas Share Parašė Kovo 18, 2022 (redaguota) Sveiki, Paliko įdomu ko čia tiek ginčijatės ir nei vienas normaliai nepaaiškinat situacijos. Peržiūrėjus Demo pakankamai aišku pasidarė kodėl... Tai pirma: abu toxic 😄 Chronologine tvarka vienas ant kito "Švelniai pastūmė", pasidaužė komandom (Speed 0 bei kick (reason Duchas), o galiausiai po "Bybčiulpio" gavo ban'a 😄 Abu parodot pakankamai neprofesionalų elgesį ir mano manymu neturėtumėt būt adminais 🙂 Demo link:https://www108.zippyshare.com/v/ATrTgMm7/file.html Redaguota Kovo 18, 2022 Legit Haskis 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Kovo 18, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Kovo 18, 2022 1 hour ago, Akkaa said: Atimkit tuos adminus iš tų blogiuku pls, mes savi ten visi xddd man tai negaila galit mane pakeist, aš iš admino naudos negaunu, serveris gauna 🙂 is tokio admino koks dabar esi, serveris mazai naudos gauna. kolkas adminas supenduojamas kol isiaikinsim iki galo . ateikit i DC ten ir isiaikinsim. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai