Ta1us♿ Parašė Rugsėjo 17, 2021 Share Parašė Rugsėjo 17, 2021 Banas for no reason. Adminas galvojo smurf acc, bet neseniai buvo apscamine, ir gavo bana. Neturiu nieko pasakyt. https://steamcommunity.com/profiles/76561199142358957 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Rugsėjo 17, 2021 Administratorius Share Parašė Rugsėjo 17, 2021 53 minutes ago, Ta1us♿ said: Banas for no reason. Adminas galvojo smurf acc, bet neseniai buvo apscamine, ir gavo bana. Neturiu nieko pasakyt. https://steamcommunity.com/profiles/76561199142358957 Labas. O kodel tu uz drauga rasai? Kodel jis pats neparaso ir nepaaiskina visos ivykusios situacijos? @Feja @MajiN1 , ka turit pasakyt? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ta1us♿ Parašė Rugsėjo 17, 2021 Author Share Parašė Rugsėjo 17, 2021 1 hour ago, MaSk said: Labas. O kodel tu uz drauga rasai? Kodel jis pats neparaso ir nepaaiskina visos ivykusios situacijos? @Feja @MajiN1 , ka turit pasakyt? Draugas nelabai gali, užsiėmęs. Pačiam man šiek tiek jo gailą, o sako "man nesvarbu". Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Rugsėjo 18, 2021 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 18, 2021 21 hours ago, Ta1us♿ said: Draugas nelabai gali, užsiėmęs. Pačiam man šiek tiek jo gailą, o sako "man nesvarbu". jeigu jam dzin tai kodel turetume duot unban.. proof del scam? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Ta1us♿ Parašė Rugsėjo 24, 2021 Author Share Parašė Rugsėjo 24, 2021 On 9/18/2021 at 9:29 PM, pilkiuke said: jeigu jam dzin tai kodel turetume duot unban.. proof del scam? Prarado acc, profilis uzprivatintas, skinai dingo. Pats nezino kaip dingo, nes viena diena jam erroras su steam guardu ir nejo prisijungt prie acc. Kita diena ziuriu - visai uzprivatintas, name kitoks, tik scammeris foto nepakeite tai idk. Jis still mn friend liste. BTW, Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar