-Медуза Parašė Gegužės 11, 2021 Share Parašė Gegužės 11, 2021 Jūsų Nick bei steam ID - /id/taskurciaKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - 2Ką darėte prieš gaunant baną - ŽaidžiauKuris admin nubaudę ? - Pilkiukė Ji balandžio mėnesį sakė, kad atbanins ir liksiu stebimas, o dabar visiškai nieko nepadariau ir ban gavau 😕 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
-Медуза Parašė Gegužės 11, 2021 Author Share Parašė Gegužės 11, 2021 Nu aišku aš esu įrodęs, kad ant mano Pirmo main VAC atsirado kai pavoge acc, bet ant antro acc kai gavau vac pripažystu ten truputį susigruzinau dėl pirmo acc ir pacheatinau truputuką. Techniškai ne aš gavau ant pirmo acc VAC , tai gaunas taip, kad vac tik ant vieno acc pats gavęs. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 12, 2021 Veteranas Share Parašė Gegužės 12, 2021 Pakeičiamas tavo ban i likusį laiką, iki kol praeis metai vac banui (po 365 dienų galėsi kreiptis dėl unban) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai