ponia Parašė Sausio 29, 2021 Share Parašė Sausio 29, 2021 (redaguota) Laba vakara bachūrai, šiandien gavau instant ban'ą nuo Kerk, nes užflashinta nušoviau kažkurį žaidėją ATSITIKTINAI 🤔 jau kokias 2-3 sav. pasirodau serve ir akivaizdžiai jokių cheatų nėra pas mane, pažiūrėkit į mano rezus ir suprasit ant kiek aš kliša ponia esu. Suprasčiau, jeigu taip killinčiau daug kartų iš eilės, bet nu dabar tikrai ganėtinai random tas ban'as parėjo. Būtų smagu grįžti į servą 🙂 Jūsų Nick bei steam ID - Ponia, STEAM_1:0:538531381Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - 29-01-2021, 23:22, Inferno, [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2Ką darėte prieš gaunant baną - "lockina per sienas ant zmogaus" pagal adminą, o iš tikro tai belenkur šaudžiau nes išsigandau flashoKuris admin nubaudę ? - Kerk Redaguota Sausio 29, 2021 ponia Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
simutexoxo Parašė Sausio 29, 2021 Share Parašė Sausio 29, 2021 Prasau teisingumo, mes negalim zaist atskirai!!!! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Sausio 29, 2021 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 29, 2021 Speju ponas Kerk bus stiprei apsirikes 🙂 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ponia Parašė Sausio 30, 2021 Author Share Parašė Sausio 30, 2021 Ačiū PysT už supporta nes visi žinom ant kiek aš kliša 😏 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Sausio 30, 2021 ★Vip★ Share Parašė Sausio 30, 2021 faina mergina nuimkite bana 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Sausio 30, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 30, 2021 galiu pasimpint biski ? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ponia Parašė Sausio 30, 2021 Author Share Parašė Sausio 30, 2021 57 minutes ago, Zuba said: faina mergina nuimkite bana as ne tik biski faina bet ir ziauriai klisa, tai tikrai to bano nenusipelniau:(( ❤️ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ponia Parašė Sausio 30, 2021 Author Share Parašė Sausio 30, 2021 3 minutes ago, flashbang to ass said: galiu pasimpint biski ? bet tik biski ok? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Sausio 30, 2021 ★Vip★ Share Parašė Sausio 30, 2021 nereikalingas comment 2 2 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Sausio 30, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 30, 2021 Bus peržiūrėtas video daugiau adminų ir bus sprendžiama. Nereikalingi komentarai čia nepageidaujami 🙂 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ponia Parašė Sausio 30, 2021 Author Share Parašė Sausio 30, 2021 2 minutes ago, Pikčiūrna said: Bus peržiūrėtas video daugiau adminų ir bus sprendžiama. Nereikalingi komentarai čia nepageidaujami 🙂 ❤️ ok ačiū, su simutexoxo kantriai lauksim žinių iš adminų Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ponia Parašė Sausio 30, 2021 Author Share Parašė Sausio 30, 2021 mieli adminai, atkreipkit dėmesį į mano gėdingą kpd. apie kokius cheat'us eina kalba ? 😆😪 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Sausio 30, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 30, 2021 (redaguota) Telemundo presenta. Niekas apie cytus nekalba. Ban gavai ne uz flash kill. Viskas parasyta reasone. Banas buvo uzdetas patikrint per demo su xray (nes serve tokios galimybes neturiu) kodel ta tavo pele sokineja , kai radare as ten uz sienos zmogu matau. Be xray as negaliu pasakyti ar tave rakina ar tiesiog random. 🙂 Perziurejau demo, pasirodo random. Kitas dalykas, jeigu sedi skambuti/pokalbi su kitu zaideju serverio, tai bukit malonios, sedekit vienoj komandoj, nes uz ghostinima irgi baninama. Pati zinai apie ka kalbu. 😄 Ir kai kalbat apie kdp/kda ir panasius stats, tai didziausi batonai net ir su cytais/ghostinimu nenusauna 🙂 Cia ne argumentas. Unbanned. Redaguota Sausio 30, 2021 Kerk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ponia Parašė Sausio 30, 2021 Author Share Parašė Sausio 30, 2021 2 minutes ago, Kerk said: Telemundo presenta. Niekas apie cytus nekalba. Ban gavai ne uz flash kill. Viskas parasyta reasone. Banas buvo uzdetas patikrint per demo su xray (nes serve tokios galimybes neturiu) kodel ta tavo pele sokineja , kai radare as ten uz sienos zmogu matau. Be xray as negaliu pasakyti ar tave rakina ar tiesiog random. 🙂 Unbanned. Kitas dalykas, jeigu sedi skambuti/pokalbi su kitu zaideju serverio, tai bukit malonios, sedekit vienoj komandoj, nes uz ghostinima irgi baninama. Pati zinai apie ka kalbu. 😄 okei, ne taip tada ta priezasti supratau, sori 🤐 o del peles sokinejimo.. kad tu zinotum kokioj as panikoj bunu kai esu nuflashinta 🤣 🤣 anyways, dekui uz supratinguma, ir su drauge absoliuciai visad esant galimybej bunam vienoj komandoj 😉 peace 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Sausio 30, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 30, 2021 5 hours ago, vericas said: apgailėtinas kerkas @Kerk Tu vista su invalidumu. 20 hours ago, PysT said: Speju ponas Kerk bus stiprei apsirikes 🙂 Ir tu vista su invalidumu. Stipriai*** 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Sausio 31, 2021 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 31, 2021 18 hours ago, Kerk said: Tu vista su invalidumu. Ir tu vista su invalidumu. Stipriai*** as berastis esu maumedi tu .... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai