ItsDeathMan Parašė Sausio 24, 2021 Share Parašė Sausio 24, 2021 Tai žodžiu aš tiesiog žaidžiau ir nusprendžiau pasikeist vardą į VAC. Tada parašiau, kad išbanninau į chat'ą ir kai kurie pažiūrėjo mano profilį per steam. Tada aš gavau ban'ą iš šito serverio, nes turiu VAC and TF2. NU KAS ČIA DABAR?? Galit unban'int? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Sausio 24, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 24, 2021 (redaguota) Pirma išmokime užpildyti normaliai anketą ir antra pasiskaitome taisykles, nežinojimas negelbėja nuo atsakomybės. Kadangi pas tave VAC šviežias 1 VAC ban on record | Info 170 day(s) since last ban Turint CS:GO VAC/Game ban steam paskyroje (kuriam nėra praėję - 365d.+), ban bus nuo 1 iki 12 menėsių. Nebent turite ban už griefinima matchmaking'e, galėsite įrodyti už tai ban negausite.*Turint multi vac ban (daugiau nei vieną vac ban) - ban yra Permament. Redaguota Sausio 24, 2021 Pikčiūrna 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Sausio 24, 2021 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 24, 2021 as uzbainau , bet nesuziurejau kad ne cs banas , tuomet ataninkite. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Sausio 24, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 24, 2021 17 minutes ago, PysT said: as uzbainau , bet nesuziurejau kad ne cs banas , tuomet ataninkite. Ir taip aišku,kad ne csgo,nes net į servą nebūtų įleide ,nebent per kitą acc 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ItsDeathMan Parašė Sausio 24, 2021 Author Share Parašė Sausio 24, 2021 18 minutes ago, PysT said: as uzbainau , bet nesuziurejau kad ne cs banas , tuomet ataninkite. Ačiū. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar