purzz Parašė Sausio 7, 2021 Share Parašė Sausio 7, 2021 Bandau jungtis i serva ir man stai sita ismeta, nors neesu nei ka ten dares visiskai nei ka https://imgur.com/a/Dy1sTmM. Butu gerai, kad atblokuotumete, nes nezinau kode turiu bana ir pns :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Sausio 7, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 7, 2021 Uzpildyk anketa bent kad tavo duomenis matytume jei nezinai nuo ko ban mes turim zinot kas tu toks? Gavau Ban/Gag/MuteJūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Sausio 7, 2021 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 7, 2021 trink tema nes cia kazkokias neaiskias nuorodas meta jis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
purzz Parašė Sausio 8, 2021 Author Share Parašė Sausio 8, 2021 12 hours ago, PysT said: trink tema nes cia kazkokias neaiskias nuorodas meta jis koke neiskias nuorodas? imgur atsiunciau foto kad rodo bane esu tikrinti foruma :DD sako neaiskes nuorodas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Sausio 8, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 8, 2021 2 hours ago, purzz said: koke neiskias nuorodas? imgur atsiunciau foto kad rodo bane esu tikrinti foruma :DD sako neaiskes nuorodas. Užpildyk anketą pagal šabloną,o ne bet kaip Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar