TRATATATITA Parašė Sausio 5, 2021 Parašė Sausio 5, 2021 Labas. Davė bana už main niko nepateikima. Nossas. Senas Nikas [9] . Nuo 1.1 losiu 🙂faceit Nikas tratatatita lvl 10. Pilna lanu dalyvavęs esu. Gal baigiam kvailioti? 🙂
NoSSuS Parašė Sausio 5, 2021 Parašė Sausio 5, 2021 prieš 19 minutes (-čių) , TRATATATITA parasė: Labas. Davė bana už main niko nepateikima. Nossas. Senas Nikas [9] . Nuo 1.1 losiu 🙂faceit Nikas tratatatita lvl 10. Pilna lanu dalyvavęs esu. Gal baigiam kvailioti? 🙂 banas uz main acc nepateikima daviau 2 rnd pateikti ir tu nieko neatsakes toliau zaidei tai nezinau, dbr bent jau duok main acc linka.
TRATATATITA Parašė Sausio 5, 2021 Author Parašė Sausio 5, 2021 eik i search ir rasyk tratatatita. kas yra? kvieciau i draugus nepriemi tu ziek ka darai. ar as turiu skaityt ka tu ten rasai zaisdamas.... kokio tau acc linko reik tu normaliai kalbek 1
TRATATATITA Parašė Sausio 5, 2021 Author Parašė Sausio 5, 2021 prieš 9 minutes (-čių) , NoSSuS parasė: banas uz main acc nepateikima daviau 2 rnd pateikti ir tu nieko neatsakes toliau zaidei tai nezinau, dbr bent jau duok main acc linka. https://steamcommunity.com/profiles/76561198977686452/ sito tau reik man nedaeina ?
TRATATATITA Parašė Sausio 5, 2021 Author Parašė Sausio 5, 2021 prieš 4 minutes (-čių) , Marrihuana parasė: Valandos boostintos dar. 😄 ne... csa palieku ijungta naktim kompas ijungtas nekreipiu demesio net i tas nesamones....
TRATATATITA Parašė Sausio 5, 2021 Author Parašė Sausio 5, 2021 Tai ar nuims kažkas bana, kuri uždėjo už nieka ar kokios informacijos reik ponas nossai?? Uždeda matau greit, o kai nuimt savo darbo neatlieka. Kaip suprast?
NoSSuS Parašė Sausio 5, 2021 Parašė Sausio 5, 2021 prieš 49 minutes (-čių) , TRATATATITA parasė: Tai ar nuims kažkas bana, kuri uždėjo už nieka ar kokios informacijos reik ponas nossai?? Uždeda matau greit, o kai nuimt savo darbo neatlieka. Kaip suprast? Unbanins tave.
TRATATATITA Parašė Sausio 5, 2021 Author Parašė Sausio 5, 2021 prieš 11 minutes (-čių) , NoSSuS parasė: Unbanins tave. Ačiū.
Rekomenduojami pranešimai