autism.exe Parašė Gruodžio 31, 2020 Share Parašė Gruodžio 31, 2020 Gavau bana ant antrojo bachuru serverio, nuo idede. Kodel? Nedaviau maino, nes pastarasis mainas gavo bana pries 20 dienu zaidziant competitive mm, todel pasakiau tuo metu serverije esanciam adminui(idede), jog paskyra su kuria zaidziau tuo metu buvo mano main acc, nors ir jokiu irodymu ar pastebejimu, jog sukciauju nebuvo, vistiek po 5 minuciu gaunu bana is serverio. Ant naujos paskyros taip pat turiu nusipirkes prime statusa. Kodel gavau bana ant seno maino nuo steam supporto? Tuo metu turejau nemokama multicheat programa su nemokamu injectorium, norejau zaist hvh serveriuose, bet competitive matchmakinge pasijungiau aimlocka su tikslu pamokyti kita labai itartina zaideja ir as puikiai suprantu, kad cia pilnai buvo mano didele klaida, taciau tikiuosi, kad man nesugadins daugiau nei vieno acc. Nuorodos: Senas mainas su banu. Naujas acc su primu. Irodymas, kad yra primas ant acc. Serveris: [LT] BACHURU SERVAS.EU ||CS:GO||#2 Senas vardas kuri buvau uzsidejas kai gavau bana: dzaja Steam id: STEAM_1:0:579381509 Laikas: 27-12-2020, 02:34 Adminas: idede Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Gruodžio 31, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 31, 2020 Tai jeigu turi vac. bana kuriam nera 365dienu. nemanau,kad gausi unban 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
autism.exe Parašė Gruodžio 31, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 31, 2020 Galiu sumoket, kad unbanintumet?xd Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Kami Parašė Gruodžio 31, 2020 Share Parašė Gruodžio 31, 2020 Tipo toks desparate? 🤣 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
autism.exe Parašė Gruodžio 31, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 31, 2020 YES INDEED Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Gruodžio 31, 2020 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 31, 2020 pz pirmas prisigaves biciukas kuris nrml viska aiskinasi ir pats pasiule sprendimu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Sausio 1, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 1, 2021 Dar vienas eilinis apsicheatines biciukas, kuris praso unban ... noresi unban susisiek i pm, bet kaina bus nemaza, nes vac tik 21 d. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar