ProminenT` Parašė Gruodžio 26, 2020 Share Parašė Gruodžio 26, 2020 (redaguota) Sveiki. Kame esme, kad kas kart jungiantis i severi gaunu bana. Prasidejo sita nesamnone jau nuo birzelio men ir vis dar tesiasi. Jūsų Nick bei steam ID - ProminenT` STEAM_1:0:48384630 IP : 46.249.171.44 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Jungiantis i antra serveriKą darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Console!!! Turit minciu kaip sutvarkyt sita SSS? Redaguota Gruodžio 26, 2020 ProminenT` Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProminenT` Parašė Gruodžio 26, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 26, 2020 Pamirsau paminet, kad turiu ir antra acc https://steamcommunity.com/profiles/76561198815403625/ bet nepamenu kada ji naudojau, o katik pabandzius jungtis i serveri su juo gaunu lygiai toki pati bana... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gruodžio 26, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 26, 2020 Tavo tikriausiai kintantis ip, todel ir gauni ban uz dupplicate account Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProminenT` Parašė Gruodžio 27, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2020 nera pas mane jokio kintancio ip. Visada jis vienodas. Interneto tiekejas jau 8 metai tas pats ir tokiu bajeriu niekada nebudavo. Viskas prasidejo pries pusmeti.... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gruodžio 27, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 27, 2020 2018 gauta bausme nuo serverio anticheat,ant sito ip matau du acc su vac banais kuriem jau virs 2 metu laiko, jeigu tavo ip nekinta, tai tie vac banai tavo? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProminenT` Parašė Gruodžio 28, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2020 (redaguota) Kas per s.... cia blin. Aiskai sakau turiu 2 acc ir i abu numeciau linkus. Kad as ir 2018 ir 2019 ir 2020 pradzioi zaisdavau serve ir nebudavo jokiu nesamoniu. Jei banai jau nuo 2018 metu aktyvus kokiais budais tada man leisdavo prisijunkt??? Manau cia jusu serverio apsauga pjauna gryba kak nada. Zodziu matau kad beprasmiska cia isiaiskint kazka nes paskaicius kitas temas neatrodo kad jusu administracija megintu kazkam padet situo klausimu. Redaguota Gruodžio 28, 2020 ProminenT` Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProminenT` Parašė Gruodžio 28, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 28, 2020 Be to pirmiausia siulyciau pasigilint kas yra tas dinaminis ip visur juo prikisant 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Gruodžio 28, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 28, 2020 Na na visažini visiems paaiškink kas yra dinaminis ip 🙂 ban gavai turbūt ne už dyką Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gruodžio 28, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 28, 2020 tikimybe yra, jeigu turi irodymu, kad accountai ne tavo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProminenT` Parašė Gruodžio 29, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 29, 2020 On 2020-12-28 at 18:34, Pikčiūrna parasė: Na na visažini visiems paaiškink kas yra dinaminis ip 🙂 ban gavai turbūt ne už dyką Dinaminis ip keiciasi kiekviena karta jungiantis prie interneto is laisvu tuo metu esanciu ip adresu. Ps. Per visa savo cso karjera nesu gaves bano uz neleistinas programas ar dar kazka. 5 Metus buvau cs 1.6 projekto Silent.lt administratoriumi ir moderatoriumi. Po to projekta perpirkus PlayNet. lt ten dar 2 metai. Mirke sukau Gatherius ivairiuose kanaluose (Gth. CsLT. BulletCs) Aisku nedaugelis bepamena tuos saunius laikus 🙂 Del tu acc kurie yra kaip ir ant mano ip neturiu zalio supratimo. Pagrindinis mano acc 7k+ hours in cs jau beveik 10 metu pas mane. Sekantis acc yra ganetinai sviezias realiai net nenaudotas. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProminenT` Parašė Gruodžio 29, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 29, 2020 prieš 21 valandas (-ų) , pilkiuke parasė: tikimybe yra, jeigu turi irodymu, kad accountai ne tavo Kokiu tau yrodymu reikia? Ka galejau paiskint tas auksciau. Daugiau nematau kokius yrodymus as galiu pateikt... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Gruodžio 29, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 29, 2020 aš nemanau kad tu bent bandai įrodyt kažką, atėjęs čia akis draskai ir manai už tai gausi unban? 🙂 ban gavai ne už dyką o acc turbut tikrai tavo ir neturi kaip išsimazint Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Gruodžio 30, 2020 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 30, 2020 si istorija liudna, zinai ka velniop tave 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gruodžio 30, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 30, 2020 On 12/27/2020 at 3:53 PM, ProminenT` said: nera pas mane jokio kintancio ip. Visada jis vienodas. Interneto tiekejas jau 8 metai tas pats ir tokiu bajeriu niekada nebudavo. Viskas prasidejo pries pusmeti.... Tai kaip ten su tuo ip, vienodas ar kintantis, nes pats sau priestarauji 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ProminenT` Parašė Sausio 1, 2021 Author Share Parašė Sausio 1, 2021 On 2020-12-30 at 20:40, pilkiuke parasė: Tai kaip ten su tuo ip, vienodas ar kintantis, nes pats sau priestarauji 😄 Mano ip yra pastovus. Nebent jis keitesi kai tiekejas instaliavo ismania tv (sita aiskinsiuos po svenciu). Nieko as nepriestarauju nei sau nei kitiems. Tiesiog paciam man yra idomu, kokiu budu yra imanoma, kad kiti zmones gali naudotis mano ip jei cia dedas tokios nesamones. Pvz Pilkiuke loguose gal gali uzmest aki su kokiu ip adresu 2018-2019 metais buvo jungiamasi su steam id STEAM_1:0:48384630. Kaip moderatore turi turet priejimus manau. Tikrai paciam pasidare idomu del sito reikalo... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai