P0wer Parašė Lapkričio 21, 2020 Share Parašė Lapkričio 21, 2020 Laba diena. Aš gavau bana nes wallhackinau. Aš atsiprašau už tokį elgesį ir prižadu kad toliau nebe wallhackinsiu. Aš tiesiok noriu gero lietuviško servo kuriame galima palošti cs. Dar karta aš labai atsiprašau uz tai ir užtikrinsiu, kad taip toliau nebūtu. Prašau jusu man padėti. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Lapkričio 21, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 21, 2020 Ne. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 21, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 21, 2020 Gavau Ban/Gag/MuteJūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Lapkričio 22, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 22, 2020 Čia geriausia ką esu skaičiusi forume 😄 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Lapkričio 22, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 22, 2020 Aš tai atleidžiu 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai