GHØƧP Parašė Spalio 31, 2020 Share Parašė Spalio 31, 2020 Jūsų Nick bei steam ID - GHØƧP https://steamcommunity.com/id/NatasGaming/ Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Pakutinį kart Mirage man rodos, 2 serverisKą darėte prieš gaunant baną - bot bugKuris admin nubaudę ? - Mask Nelabai suprantu kuri taisyklė buvo pažeista, mano manymu tai gal "Buginimas", bet tokiu atveju turetu būti taikoma tik 20000 min, o ne perm bausmė. Ar aš ką nors praleidau ar kaip ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Spalio 31, 2020 Veteranas Share Parašė Spalio 31, 2020 Jeigu žinojai kad buginimas,ir tai darei tyčia apie kokia 20000min bausme gali eiti kalba? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GHØƧP Parašė Spalio 31, 2020 Author Share Parašė Spalio 31, 2020 Realiai tai nėra parašyta, kad bausmės ilgis skirtusi pagal tai ar tyčia, ar ne. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Spalio 31, 2020 Veteranas Share Parašė Spalio 31, 2020 prieš 1 minute , GHØƧP parasė: Realiai tai nėra parašyta, kad bausmės ilgis skirtusi pagal tai ar tyčia, ar ne. Tave uzbanino serverio owneris (jei tu to nežinai) tai manau bausme permanent ne veltui 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GHØƧP Parašė Spalio 31, 2020 Author Share Parašė Spalio 31, 2020 Taiva kaip nepasisekė, net įspėjimo negavau Xd ir jo nežinojau, kad savininkas užbanino.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Spalio 31, 2020 Veteranas Share Parašė Spalio 31, 2020 Atsiprasyk, nusipirk vipa ir tikekis geriausio, sventes arteja, manau nepaliks perm. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GHØƧP Parašė Spalio 31, 2020 Author Share Parašė Spalio 31, 2020 Nu iki kito bano gal tada.. 😉 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
SILENC3 Parašė Spalio 31, 2020 Share Parašė Spalio 31, 2020 Netgi aš tave buvau perspėjas dėl šito, bet tu toliau tai darei ir nekreipiai dėmesio kas tau buvo sakoma, o dar sakai kad jokio įspėjimo nebuvo viską tu žinojai 😉 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GHØƧP Parašė Spalio 31, 2020 Author Share Parašė Spalio 31, 2020 Bėda tame, kad ne aš žaidžiau, o mano durnas brolis Xd kuris čiuju šiektiek aklas tada 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
SILENC3 Parašė Spalio 31, 2020 Share Parašė Spalio 31, 2020 Kažkaip man čia nesusiriša rašei, kad įspėjimų negavai tada kai parašiau, jog tu buvai įspėtas pasikeitė į tai kad tavo durnas brolis žaidė 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GHØƧP Parašė Spalio 31, 2020 Author Share Parašė Spalio 31, 2020 Jei nepastėjai aš labai gudriai niekur nerašiau, kad būtent aš žaidžiau Xd sneak 100 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Spalio 31, 2020 Veteranas Share Parašė Spalio 31, 2020 (redaguota) Nelabai tu čia sneak zaidi,kai forume pats parasai,nu bet ok (užrakininu tema kad nebūtų off postinimo)😄 Redaguota Spalio 31, 2020 KeNTaS 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai