Cluck Parašė Spalio 17, 2020 Share Parašė Spalio 17, 2020 (redaguota) Jūsų Nick bei steam ID - Cluck 76561197960287930Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Gal pries puse metu not sure Bachuras #2 lygtais infernoKą darėte prieš gaunant baną - ZaidziauKuris admin nubaudę ? - neatsimenu Buvo taip kad zaidziau per gerai tada adminas patikrino mano steam accountus rado kazkokius acc su mano ip kurie buvo neseniai vacinti nors turiu tik 2 acc ir 1 vacintas ir tai buvo pries 3 metus tai jo 🙂 Redaguota Spalio 17, 2020 Cluck Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Cluck Parašė Spalio 17, 2020 Author Share Parašė Spalio 17, 2020 tokio acc neturiu 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Cluck Parašė Spalio 17, 2020 Author Share Parašė Spalio 17, 2020 stai mano main acc kur yra vacas https://steamcommunity.com/id/polis54 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Cluck Parašė Spalio 17, 2020 Author Share Parašė Spalio 17, 2020 Tai tipo negaliu gauti unbano? 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Spalio 17, 2020 Veteranas Share Parašė Spalio 17, 2020 Siaip pas mus negalima su multi vac ban zaist banas yra permanent, tuoj patikrinsiu ar ip tavo kintantis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar