HH Parašė Birželio 6, 2020 Share Parašė Birželio 6, 2020 (redaguota) Mano steam darka1987 servas bachuru adminas furrios berots Banas nezinau uz ka 🙂 greiciausiai kad esu botas 🙂 smagu kad galeciau wel kartas nuo karto pasaudyti dekui Redaguota Birželio 6, 2020 HH Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
HH Parašė Birželio 7, 2020 Author Share Parašė Birželio 7, 2020 nesupratau cia klausimas ar atsakimas? kuom galiu padeti, kad greiciau issiprestu sitas nesklandumas 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Birželio 7, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 7, 2020 Laukiam kol adminas patikslins kokia situacija buvo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
HH Parašė Birželio 8, 2020 Author Share Parašė Birželio 8, 2020 Kaip duoti ban tai pirmutinis ,kaip acakyti uz savo veiksmus tai su ziburiu nerasi 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Birželio 8, 2020 Veteranas Share Parašė Birželio 8, 2020 Tai, kad sienom vedzioji :D dar demo pazesiu , jei bus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
HH Parašė Birželio 8, 2020 Author Share Parašė Birželio 8, 2020 pasidalink demo bus idomu paziuret 🙂 savo geriausiais laikais 1.6 cs taip tada buvo uz ka vadinti cytu, dabar esu totalus botas ... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai