Pupelė Parašė Gegužės 25, 2020 Share Parašė Gegužės 25, 2020 (redaguota) Sveiki, buvau gaves bana prieš labai ilgai ir tikrai neatsimenu kodel. Ir labai man yra dabar gaila ir as labai noriu zaisti si serveri.kad ir ka buvau padares as prisiekiu taip daugiau nebedarysiu. Prisiekiu laikysiuos taisykles ir nedarysi ko as negaliu daryti . tikiuosi pamatet sia žinute ir labai tikiuosi kuo anksciau zaisti jusu serveri Steam accountas: http://steamcommunity.com/id/Traceris Redaguota Gegužės 25, 2020 Pupelė Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pupelė Parašė Gegužės 25, 2020 Author Share Parašė Gegužės 25, 2020 nezinau neivieno nezinau tik matau savo sena acc hattat cia nepazystu neivieno ir cia net ne mano accountai Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pupelė Parašė Gegužės 25, 2020 Author Share Parašė Gegužės 25, 2020 Nu kad nezinau tas mano po ilgo laiko buvo kad prisijungiau po ilgo laiko pries astuonias dienas net nebuvau prisijunges prie serverio Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pupelė Parašė Gegužės 25, 2020 Author Share Parašė Gegužės 25, 2020 Ir koks buvo reasonas bano nes man jo neraso? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai