sin. Parašė Gegužės 21, 2020 Share Parašė Gegužės 21, 2020 Yoo, sveiki, gavau ban uz "duplicate account", neesu įsitikinęs kodėl gavau ir nesakau kad esu nusipelnę unban'o, gal kažką netaip ir padariau :/ Jūsų Nick bei steam ID - sin (id 22sslirfdhgveljrf)Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - nesu įsitikinęs, nes bandžiau tik per #2Ką darėte prieš gaunant baną - nežaidžiau šio servo gal 2 dienasKuris admin nubaudę ? - sistema Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 21, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 21, 2020 https://steamcommunity.com/profiles/76561199058607867 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
sin. Parašė Gegužės 21, 2020 Author Share Parašė Gegužės 21, 2020 ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
sin. Parašė Gegužės 21, 2020 Author Share Parašė Gegužės 21, 2020 Aš nesuprantu kaip man šitas account padeda? Sorry Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
sin. Parašė Gegužės 21, 2020 Author Share Parašė Gegužės 21, 2020 Ai ok aciu, išbanino kad ciuvas turi same name, nu bet ka padarysi :'( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Gegužės 21, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 21, 2020 Vargsiuuuuukas gugugu. Mazylis galvoja issisuks apsimetes nekaltuciu ir apkaltines projekta bei jo sistema kad uzdejo jam free bana, nors paskyra ant jo ip adreso, kaip miela :D. Padaryk ta pati kaip sitam picture savo main accounte. https://steamcommunity.com/profiles/76561199033707551 (paverk) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
sin. Parašė Gegužės 21, 2020 Author Share Parašė Gegužės 21, 2020 Taigi jeez, centai, nesiskundziu, ne pasaulio pabaiga, pabanino tai pabanino xD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
sin. Parašė Gegužės 21, 2020 Author Share Parašė Gegužės 21, 2020 Nu vadinasi 😕 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar