poo poo Parašė Gegužės 20, 2020 Share Parašė Gegužės 20, 2020 Sveiki, ką tik, prieš kokias 5 min. bežaisdamas #2 serve mane užbanino del čytų kuriuos jūsų anti-cheat'as "aptiko". galiu garantuoti, kad jokių čytų aš nenaudoju, ir jei parsisiųstumėte demo, tikrai tą pastebėtumete. Dėl b-hopų, naudojų scroll wheel'ą. Manau, kad galėjo susikirst FaceIT Anti-cheat arba Vanguard Anti-cheat su jūsų anti-cheat'u. Jūsų Nick bei steam ID - poo poo STEAM_1:0:453690305Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2-ame, deagle 7kKą darėte prieš gaunant baną - Tiesiog žaidžiauKuris admin nubaudę ? - konsolė aš tikiu, kad tai tikrai yra false ban'as, ir prašau, kad kuo greičiau unban'intumete. Štai yra screenshot'as iš kart po bano, čia yra programos tuo metu veikiančios mano kompiuterio background'e. Ačiū Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gegužės 20, 2020 Veteranas Share Parašė Gegužės 20, 2020 @MaSk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Gegužės 22, 2020 Administratorius Share Parašė Gegužės 22, 2020 unbaninau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai