tex- Parašė Balandžio 28, 2020 Share Parašė Balandžio 28, 2020 Vakar buvau atmutinas siandien vel mutintas uz nieka tai kaip cia suprast ???? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 28, 2020 Veteranas Share Parašė Balandžio 28, 2020 nematau aš tavo mute, kada ir nuo ko gavai? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tex- Parašė Balandžio 28, 2020 Author Share Parašė Balandžio 28, 2020 nezinau nuo ko gavau ir kada gavau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tex- Parašė Balandžio 28, 2020 Author Share Parašė Balandžio 28, 2020 ka ??? dar 2d pratese ? pilke sake unmute bus 28d. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 28, 2020 Veteranas Share Parašė Balandžio 28, 2020 Tu gi vakar snekejai, niekas nieko netese, kitas tavo account mutintas iki 05-02, nebutum galejes vakar sneket jei butum mute dar nuo 23d. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
tex- Parašė Balandžio 28, 2020 Author Share Parašė Balandžio 28, 2020 nu supratau tai dbr mano sitas acc mutintas iki 04-30 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar