Šyška Parašė Balandžio 4, 2020 Share Parašė Balandžio 4, 2020 zodziu viskas prasidejo taip zaidziau jusu bachuru servas cs go. vienas sako kad parasykite i console rcon ir jums fps padauges . o as taip ir padariau. rasau i console rcon ir mane ismeta is servo raso u have been kicked out this server. as banduosi prisijungti bet kad consolei raso kad as esu banintas is sito servo. ar galit padet? pzv:galiu db losti bachuru serve tik i 1 serva ngl ieit? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Balandžio 4, 2020 Veteranas Share Parašė Balandžio 4, 2020 Kai tas kažkas pasakė kad fps padaugės aš įspėjau, kas nutiks. Ir net ne vieną kartą paaiškinau dėl galimo ban gavimo nuo pačio servo naudojant šitą komandą. Pradėkit kreipti dėmesį į tai kas sakoma 😉 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Šyška Parašė Balandžio 4, 2020 Author Share Parašė Balandžio 4, 2020 o tai neimanoma unbano gauti? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai