Tox Parašė Kovo 20, 2020 Share Parašė Kovo 20, 2020 Jūsų Nick bei steam ID - Tox https://steamcommunity.com/profiles/76561198036476189/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - Pagrindinis serveris ([LT] BACHURU SERVAS|CS:GO|www.bachuruservas.lt)Ką darėte prieš gaunant baną - Tiesiog žaidžiauKuris admin nubaudę ? - pilkiuke Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tox Parašė Kovo 20, 2020 Author Share Parašė Kovo 20, 2020 prieš 37 minutes (-čių) , Marrihuana parasė: vac ban turi dėl to ir ban gavai. Sveiki, atsiprašau, bet nelabai suprantu apie kokį vac ban? Ant mano anketos jokių vac'ų nėra. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tox Parašė Kovo 20, 2020 Author Share Parašė Kovo 20, 2020 Dabar, Marrihuana parasė: https://steamcommunity.com/id/Domiuxas123/ o kas čia ? Bet aš nežinau kas čia, koks čia acc ar iš kur jis... Todėl ir bandau suprast bei išsiaiškint, kaip jis siejamas su mano steam acc Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 20, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 20, 2020 Tas pats ip adresas gi jau skiau tau, turi broliu sesiu kurie turi steam, ar gyveni su kambariokais ar pan? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tox Parašė Kovo 20, 2020 Author Share Parašė Kovo 20, 2020 prieš 57 minutes (-čių) , pilkiuke parasė: Tas pats ip adresas gi jau skiau tau, turi broliu sesiu kurie turi steam, ar gyveni su kambariokais ar pan? Deje, bet nieko panašau. Visiškai vienas steam ant šio ip adreso. Todėl ir prašiau pateikt patį ip, nes neįsivaizduoju kur ieškoti kodėl ir kaip tai yra atsitikę. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 20, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 20, 2020 84.15.180.204 pas tave statinis ip ar besikeiciantis? Mobilu interneta gal naudoji? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tox Parašė Kovo 21, 2020 Author Share Parašė Kovo 21, 2020 prieš 1 valandą , pilkiuke parasė: 84.15.180.204 pas tave statinis ip ar besikeiciantis? Mobilu interneta gal naudoji? Taip mobilus internetas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tox Parašė Kovo 21, 2020 Author Share Parašė Kovo 21, 2020 prieš 2 valandas (-ų) , pilkiuke parasė: 84.15.180.204 pas tave statinis ip ar besikeiciantis? Mobilu interneta gal naudoji? Beje mano kitoks ip Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
wunderbaum Parašė Kovo 21, 2020 Share Parašė Kovo 21, 2020 Nesu aš adminas, bet kiek SourceBans rodo, tai tu unbanintas. Sekmės. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Kovo 21, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 21, 2020 i guess bus kintantis ip O.o Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Tox Parašė Kovo 21, 2020 Author Share Parašė Kovo 21, 2020 prieš 2 valandas (-ų) , Pikčiūrna parasė: i guess bus kintantis ip O.o Taip greičiausiai taip ir yra. Dėkui 😊 Beje ar yra būdų nuo apsisaugot? apart Keičiant interneto tiekėją? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 21, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 21, 2020 Galima uzsisakyt statinio ip paslauga. 🙂 unbanintas sekmes. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai