Guest Tomas Parašė Gegužės 11, 2012 Share Parašė Gegužės 11, 2012 Sveiki, taigi aš esu naujas žaid?jas su vardu Tomas, bei nick Tomas ir man malonu žaisti pas jus.J?s? serveriuose žaid?ju aplinka labai draugiška, bei daug galima pajuokauti ir rimtai pašnek?ti.Man jus labai patinkate, d?l to aš truputi pareklamuoju serverius.?k?l?s esu ir savo tinklalapyje/projekte kuris nelabai vyk?s, bet m?ginti verta atgaivinti ir tiek..Tai tiek šiam kartui. A?i?, kad esate.Šaltinis reklamos ?keltas yra Nexis.ltAtsiprašau, bet aš ne d?l savo poreikiu, kad pakenkti jums.Deja, bet aš jums pad?siu šiek tiek.Jei nesupyksite aš ir forume pateiksiu informacijos apie jus.Bei daug kitur kur n?ra j?s? paplatinta ar panašiai.Taigi a?i?, kad esate. A?i? už tai, kad kuriate tokia aplinka. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest Amberiukas Parašė Gegužės 11, 2012 Share Parašė Gegužės 11, 2012 Sveikas tomai , kaip pasteb?jau serveryje tu esi mldc :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Gegužės 11, 2012 Share Parašė Gegužės 11, 2012 O kaip as gerai prikolinu ar NEVYKUSIAI :D :D :D ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Jifax Parašė Gegužės 11, 2012 Share Parašė Gegužės 11, 2012 apie tave nekomentuosim :). Ne jei rimtai tai tu ir mldc ;) :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Deividukas ^^ Parašė Gegužės 11, 2012 Share Parašė Gegužės 11, 2012 DQ ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai