eag1e Parašė Kovo 19, 2020 Share Parašė Kovo 19, 2020 Gavau ban delto kad kazkada turejiau kita acaunta ir ji is manes buvo pavoge kai susigrazinau jau buvo vac ban Dabar gavau ban serveruose del to nes ant seno acaunto turiu vac ban Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Drax Parašė Kovo 19, 2020 Share Parašė Kovo 19, 2020 Temos pavadinimas: Gavau Ban/Gag/MuteJūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - ĮRODYMAI ? - Jeigu turite būtinai juos pateikite, taip problema išspręstume 10x greičiau ir be papildomų rūpesčių. ( Jeigu tai vyko mūsų serve, sakykite laiką ir mapą ir mes ištrauksim DEMO; - DEMO PAS MUS IŠSILAIKO TIK 6 DIENAS ). Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 19, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 19, 2020 Irodymus pateik, kad buvo pavogtas ir kad bandei susigrazint Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
eag1e Parašė Kovo 21, 2020 Author Share Parašė Kovo 21, 2020 1.Nick eag1e SteamID: STEAM_0:1:4886777162 2 gavau ban kai nebuvau serveryje,arba buvau jau isejas,nebuvo jokiu prasymu kad kazka irodyti,nebuvo jokiu ispejimu arba ju nemaciau,zaizdavau visados 2 serveryje 3 buvau jau atsijunges nuo serverio 4 pilkiuke irdoymai turiu ss is gmailo kad steam buvo mn grazintas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 21, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 21, 2020 Daugiau accountu neturi tik situos du? Kai susigrazinai vac banas jau buvo ar atsirado poto? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
eag1e Parašė Kovo 22, 2020 Author Share Parašė Kovo 22, 2020 (redaguota) On 2020-03-21 at 14:55, pilkiuke parasė: Daugiau accountu neturi tik situos du? Kai susigrazinai vac banas jau buvo ar atsirado poto? kai susigrazinau jau buvo vac ban, neturiu kuruos naudociau, dabar naudoju tik sita ac Redaguota Kovo 22, 2020 eag1e Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 22, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 22, 2020 o kuriu nenaudoji turi? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
eag1e Parašė Kovo 22, 2020 Author Share Parašė Kovo 22, 2020 prieš 36 minutes (-čių) , pilkiuke parasė: o kuriu nenaudoji turi? tai vat tas kur vac ban ir viskas,nebent dar kai buvau vaikas tada esu gal susikures bet neatsimenu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 23, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 23, 2020 ok unbaninu paliktas stebejimui. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai