Flixter Parašė Kovo 15, 2020 Share Parašė Kovo 15, 2020 Jūsų Nick bei steam ID - Flixter Steam ID: Ernestas719Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 1 turbūt, cs_Italy.Ką darėte prieš gaunant baną - ŽaidžiauKuris admin nubaudę ? - Kaip pamenu: Pikciurna. Sveiki, žaidžiau jau nepilną savaitę Jūsų serveryje, kadangi MM serveriai su rusais jau truputį pabodę, tai ieškojau kažko įdomesnio. Nesu geras žaidėjas, berods net K/D rate 1.20. Minėtas asmuo paprašė pateikti savo main acc, aš ir atsakiau šiuo metu šis accountas yra main. Prasidėjus naujam roundui mane užslayino ir paprašė pateikti main account. Atsakiau tuo pačiu atsakymu. Už keletos sekundžių gavau baną. Paprastam MM turiu MGE rank'ą, bet nėra mano žaidimo skillsai tokie, kad už juos gaučiau ban'ą. Mano manymu, adminui šiek tiek patirties trūksta, per lengvai mėtosi bausmėmis, kai pusė savaitės žaidžiant niekas kitas neatreipė dėmesio. Ačiū. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 15, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 15, 2020 https://steamcommunity.com/id/flixter tikrai? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Flixter Parašė Kovo 15, 2020 Author Share Parašė Kovo 15, 2020 742 day(s) since last ban. Skin changer'is, dar galiu dar senesnį accountą paieškot apie 2007 metų. 😂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Kovo 15, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 15, 2020 Bus ziurima demo kitu admin ir jeigu as klystu busi atbanintas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Flixter Parašė Kovo 15, 2020 Author Share Parašė Kovo 15, 2020 19 minutes ago, Pikčiūrna said: Bus ziurima demo kitu admin ir jeigu as klystu busi atbanintas. Prašom, labai gerai, kad yra tokia galimybė pasižiūrėti, anksčiau tokių galimybių nebūdavo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 16, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 16, 2020 unbanned Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar