atari_sessions Parašė Kovo 13, 2020 Share Parašė Kovo 13, 2020 Jūsų Nick bei steam ID - atari, STEAM_0:0:453593207Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 1 2020-03-13Ką darėte prieš gaunant baną - sakau prisijungsiu palošt, kadangi ne pilnas serveris dar ryte ramiai, čj nepraėjo 10 min, kaip užkliuvau net nžn dėl ko adminui, nieko įpatingo nepadariau 😄 ždž banas dėl to nes neatėjau su senu acc kurio neturiu.. back to faceit grind... (niekam neužkliuvau, visi ramiai šaudėmes, dar jam sako kas blogai :D)Kuris admin nubaudę ? - nekka Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas nekka Parašė Kovo 13, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2020 prieš 10 minutes (-čių) , atari_sessions parasė: Jūsų Nick bei steam ID - atari, STEAM_0:0:453593207Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 1 2020-03-13Ką darėte prieš gaunant baną - sakau prisijungsiu palošt, kadangi ne pilnas serveris dar ryte ramiai, čj nepraėjo 10 min, kaip užkliuvau net nžn dėl ko adminui, nieko įpatingo nepadariau 😄 ždž banas dėl to nes neatėjau su senu acc kurio neturiu.. back to faceit grind... (niekam neužkliuvau, visi ramiai šaudėmes, dar jam sako kas blogai :D)Kuris admin nubaudę ? - nekka Praejo tikrai daugiau negu 10 minuciu, taves prasiau atsiust main acc tu man atsiunti stai sita acounta https://steamcommunity.com/id/atarisx ir as paprasiau taves ateit su juo i serveri, o tu man visa laika metei linka i savo sena forumo posta, kuris yra parasytas pries 6 menesius. Unban anketoje sakai jog neturi main acc https://prnt.sc/rfpcj1 kodel tu man atsiuntei link? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 13, 2020 Author Share Parašė Kovo 13, 2020 seniausias mano turėtas acc, ką prašei tą ir atsiunčiau... sakiau jog šitas main acc dabar... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 13, 2020 Author Share Parašė Kovo 13, 2020 kam man grindint fc ant šito acc jei ne mano mainas, + perku skinus ant to acc ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Kovo 13, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2020 Dieve mano palikit jūs tą atari ramybeje 😄 kiek galima jį jau banint XD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 13, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 13, 2020 dar šita lyg ir turi matau acc ar ne tavo? https://steamcommunity.com/profiles/76561198060101196 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 13, 2020 Author Share Parašė Kovo 13, 2020 (redaguota) 2 hours ago, pilkiuke said: dar šita lyg ir turi matau acc ar ne tavo? https://steamcommunity.com/profiles/76561198060101196 niekad nesu mates šito, mano acc dabartinis ir https://steamcommunity.com/id/atarisx Redaguota Kovo 13, 2020 atari_sessions Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas nekka Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 prieš 8 valandas (-ų) , atari_sessions parasė: niekad nesu mates šito, mano acc dabartinis ir https://steamcommunity.com/id/atarisx Tai kad sakei negali prisijungt i sita accounta , ka tu cia rasai? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 (redaguota) 43 minutes ago, nekka said: Tai kad sakei negali prisijungt i sita accounta , ka tu cia rasai? ... okey buves mano... dabar niekeno tiesiog papostinau seniausa acc naudotą, atsiprašau ;D nepulk Redaguota Kovo 14, 2020 atari_sessions Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas nekka Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 🤔 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 nzn ta account ismeta ant tavo ip ;/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 1 hour ago, pilkiuke said: nzn ta account ismeta ant tavo ip ;/ nžn, ant telefono intiko žaidžiu xd kokiu būdų rodo tą acc ant mano ip man irgi įdomu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 1 hour ago, pilkiuke said: nzn ta account ismeta ant tavo ip ;/ + nėra mano nicko nei vieno tam acc, visad atari... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 nžn ką iš manes norit išgirst, viską nuoširdžiai pasakiau, kaip yra ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 mano cheatai tokie ahueni, kad 100 fc matčhu dar neaptiko antičheatas ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 Kaip tau negeda atari ... Cheatint publice :// Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 7 minutes ago, KeNTaS said: Kaip tau negeda atari ... Cheatint publice :// palošiu faceitą, td sakau reik eit vėjus pakelt bachūruose.. 10min ir pasibaigia mano show (x 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 5 minutes ago, Antifr33z3 said: Nelabai suprantu kas cia darosi :Dd random prie ciuvo prisoko :(( uzuojauta seni --vacu kaip ir nera, kodel laikom banane? :(( nžn, lošėm kiek laiko su čiuvakais, gavo adminą, iškart baną piso ;D ai visai smagiai, recordus renku bananų ;D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Nojjkie Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 prieš 37 minutes (-čių) , atari_sessions parasė: nžn, lošėm kiek laiko su čiuvakais, gavo adminą, iškart baną piso ;D ai visai smagiai, recordus renku bananų ;D valdzia master guardiano rankose cia 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 19 minutes ago, Nojjkie said: valdzia master guardiano rankose cia help please Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 12 hours ago, atari_sessions said: atsiprasau. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 Check demo ir viskas ko jūs jį bane laikot😁😁 @atari_sessionskada fc saunam Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Kovo 14, 2020 Veteranas Share Parašė Kovo 14, 2020 (redaguota) 2 hours ago, Nojjkie said: valdzia master guardiano rankose cia Tai sakyk tiem, kurie banina nespectatine 😄 Ta taisykle, kur del main nepateikimo ban yra excuse, kad spectatint nereiketu. O siaip tarp banu nerandu, rodo du banus, abu nuimti ir nieko is 13-03-2020 nera pas ji. Redaguota Kovo 14, 2020 Kerk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 2 hours ago, Keozar said: ?????????????? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Kovo 14, 2020 Author Share Parašė Kovo 14, 2020 1 hour ago, Kerk said: Tai sakyk tiem, kurie banina nespectatine 😄 Ta taisykle, kur del main nepateikimo ban yra excuse, kad spectatint nereiketu. O siaip tarp banu nerandu, rodo du banus, abu nuimti ir nieko is 13-03-2020 nera pas ji. banino trečia kart, neina nei į vieną servą jungtis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai