yasori Parašė Vasario 24, 2020 Share Parašė Vasario 24, 2020 https://bachuruservas.lt/sb/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:236914327&advType=steamid&Submit zodziu gavau vel bana, nors esu rases jau forume, VAC pas mane nuo css, perm, zaist nebegaliu, visai kitas reikalas, csgo zaidziu legit 😄 koks pointas vel banint? Su adminais susitarkit, reik bano are nereik, vieni uzmeta unban, kiti vel uzbanina ? 😄 cia jus taip zaidejus is lempos kertat, VAC dar nieko nereiskia Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
MemeMashyn Parašė Vasario 24, 2020 Share Parašė Vasario 24, 2020 gal ir nieko nereiskia, bet serverio taisyklese parasyta kad vac negali but maziau nei 365 dienu, arba ban 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
yasori Parašė Vasario 24, 2020 Author Share Parašė Vasario 24, 2020 9 minutes prieš, MemeMashyn pasakė: gal ir nieko nereiskia, bet serverio taisyklese parasyta kad vac negali but maziau nei 365 dienu, arba ban 🙂 nu px tada 😄 kazkaip neaisku cia darosi, vieni unbanina, kiti vel uzbanina, tai susitvarkykit, man tokios taisykles vaikiskos 365 ar 60, same shit, bet cia tik mano muomone, ju reikalas, yra gi tu servu 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
yasori Parašė Vasario 25, 2020 Author Share Parašė Vasario 25, 2020 Butu visai not bad 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Nojjkie Parašė Vasario 25, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 25, 2020 18 valandas prieš , MemeMashyn pasakė: gal ir nieko nereiskia, bet serverio taisyklese parasyta kad vac negali but maziau nei 365 dienu, arba ban 🙂 tas vac ant CS:GO turi but, kad galiotu si taisykle Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Vasario 25, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 25, 2020 https://steamcommunity.com/id/winterqxasdll/ o tu buvai kazkaip irodes kad ban ant css? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Vasario 25, 2020 Veteranas Share Parašė Vasario 25, 2020 (redaguota) Unbanned Jeigu kam idomu, tai su vac ant cs go neleistu community serveriuose zaist. Redaguota Vasario 25, 2020 Kerk 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai