Arm Parašė Sausio 13, 2020 Share Parašė Sausio 13, 2020 Dauguma is praito posto saket kad cheatinu bano nera kad irodyciau kad necheatinu dar nusipirkau skini ak 14.4 eur awp 19.1 veliau persimesiu i acc + ten tie acc nera mano dabar susikuriau 10 acc visi vadinasi wizkha659 kad irodyciau kad kur smeizet kad ten mano acc mano is ten tik 3 buvo ir ju ten nebuvo jie yra vac vac uz Skinchanger bhop jei netingeciau surasciau ss kai draugui siuntinejau kad turiu dragon lore bet aisku pries kokiu 3-1 metus tie acc vac gavo + skinai normalus buvo dabar turiu main Sensei tam accounte yra Skinai kol vyksta 15 day trade tai noreciau unban nenoriu as tu ip keisti kad pazaisti galeciau Zinau kad klausit delko nezaidziu su sensei ten brolio acc labai jis neleidzia kad rank neprapisciau bet kartais losiu matos is valandu kad retai losiamas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Nojjkie Parašė Sausio 13, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 13, 2020 (redaguota) Ne cia pataikei xd Redaguota Sausio 13, 2020 Nojjkie Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Sausio 13, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 13, 2020 2 valandas prieš , Arm pasakė: Dauguma is praito posto saket kad cheatinu bano nera kad irodyciau kad necheatinu dar nusipirkau skini ak 14.4 eur awp 19.1 veliau persimesiu i acc + ten tie acc nera mano dabar susikuriau 10 acc visi vadinasi wizkha659 kad irodyciau kad kur smeizet kad ten mano acc mano is ten tik 3 buvo ir ju ten nebuvo jie yra vac vac uz Skinchanger bhop jei netingeciau surasciau ss kai draugui siuntinejau kad turiu dragon lore bet aisku pries kokiu 3-1 metus tie acc vac gavo + skinai normalus buvo dabar turiu main Sensei tam accounte yra Skinai kol vyksta 15 day trade tai noreciau unban nenoriu as tu ip keisti kad pazaisti galeciau Zinau kad klausit delko nezaidziu su sensei ten brolio acc labai jis neleidzia kad rank neprapisciau bet kartais losiu matos is valandu kad retai losiamas Petrai, Cia Tu ? 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 13, 2020 Author Share Parašė Sausio 13, 2020 Oh shit Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Sausio 13, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 13, 2020 2 valandas prieš , Arm pasakė: Dauguma is praito posto saket kad cheatinu bano nera kad irodyciau kad necheatinu dar nusipirkau skini ak 14.4 eur awp 19.1 veliau persimesiu i acc + ten tie acc nera mano dabar susikuriau 10 acc visi vadinasi wizkha659 kad irodyciau kad kur smeizet kad ten mano acc mano is ten tik 3 buvo ir ju ten nebuvo jie yra vac vac uz Skinchanger bhop jei netingeciau surasciau ss kai draugui siuntinejau kad turiu dragon lore bet aisku pries kokiu 3-1 metus tie acc vac gavo + skinai normalus buvo dabar turiu main Sensei tam accounte yra Skinai kol vyksta 15 day trade tai noreciau unban nenoriu as tu ip keisti kad pazaisti galeciau Zinau kad klausit delko nezaidziu su sensei ten brolio acc labai jis neleidzia kad rank neprapisciau bet kartais losiu matos is valandu kad retai losiamas Sad Ane. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 13, 2020 Author Share Parašė Sausio 13, 2020 Labai sad Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 13, 2020 Author Share Parašė Sausio 13, 2020 Bdw iskur zinai varda 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Nojjkie Parašė Sausio 13, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 13, 2020 1 valandą prieš , Arm pasakė: Bdw iskur zinai varda Facebook backgrounde pajungtas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Sausio 13, 2020 ★Vip★ Share Parašė Sausio 13, 2020 :dDDDDDDDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Sausio 14, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 14, 2020 12 valandas prieš , Arm pasakė: Dauguma is praito posto saket kad cheatinu bano nera kad irodyciau kad necheatinu dar nusipirkau skini ak 14.4 eur awp 19.1 veliau persimesiu i acc + ten tie acc nera mano dabar susikuriau 10 acc visi vadinasi wizkha659 kad irodyciau kad kur smeizet kad ten mano acc mano is ten tik 3 buvo ir ju ten nebuvo jie yra vac vac uz Skinchanger bhop jei netingeciau surasciau ss kai draugui siuntinejau kad turiu dragon lore bet aisku pries kokiu 3-1 metus tie acc vac gavo + skinai normalus buvo dabar turiu main Sensei tam accounte yra Skinai kol vyksta 15 day trade tai noreciau unban nenoriu as tu ip keisti kad pazaisti galeciau Zinau kad klausit delko nezaidziu su sensei ten brolio acc labai jis neleidzia kad rank neprapisciau bet kartais losiu matos is valandu kad retai losiamas Tu geriau savo vacinta Acc atsiusk. 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Sausio 14, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 14, 2020 O Prie ko cia CSS? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 14, 2020 Author Share Parašė Sausio 14, 2020 Tj atsiusiu palauk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 14, 2020 Author Share Parašė Sausio 14, 2020 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 14, 2020 Author Share Parašė Sausio 14, 2020 7 vac eik pasigydik + skaityk uz ka vac Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 14, 2020 Author Share Parašė Sausio 14, 2020 Vps iskur tu tuos acc istraukei as 9 acc susikuriau pries 2 day visi 0 hours kad irodyciau kad is oro imat anuoa acc wizkha659. 9 tokie acc Sensei, I'm Patrick, Hentai arma,dievo motina. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Sausio 14, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 14, 2020 2 valandas prieš , Arm pasakė: 7 vac eik pasigydik + skaityk uz ka vac Koks skirtumas uz ka , vac yra vac 😄 Nieko tu cia nepesi taip kad gali prarast viltys unbano tikrai negausi 100% duodu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 14, 2020 Author Share Parašė Sausio 14, 2020 Nu zinau kad tie unban negaus man svarbu unban gauti is servo nes uz oro Lupo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 14, 2020 Author Share Parašė Sausio 14, 2020 Labai zinok Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Sausio 14, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 14, 2020 5 valandas prieš , Arm pasakė: Nu zinau kad tie unban negaus man svarbu unban gauti is servo nes uz oro Lupo As ir turiu omeny servo unbana :D , taip kad laisvas gali ieskot kito projekto pasigaves esi viskas aisku su tavim, nieko jau nebepakeisi tai cya ;) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Arm Parašė Sausio 14, 2020 Author Share Parašė Sausio 14, 2020 As tik parasiau kad unban bet ip pakeisti nesunku 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Nojjkie Parašė Sausio 15, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 15, 2020 18 valandas prieš , Arm pasakė: As tik parasiau kad unban bet ip pakeisti nesunku Tai aisku nesunku vyr. brolio paprasius Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Sausio 15, 2020 Veteranas Share Parašė Sausio 15, 2020 18 valandas prieš , Arm pasakė: As tik parasiau kad unban bet ip pakeisti nesunku Mano manymu viskas su tavim jau kaip ir aisku, gali bandyt keistis ip ar dar kitais budais apeiti serverio bana, bet faktas tas , kad vistiek busi pagautas ir vel teks ip keist 🙂 Tai gl. @pilkiuke jauciu rakink tema , nes vistiek nieko cia gero nera, aiskus veikejas ( manau jei dar kurs tokias temas tai ir forume sparnus aplauzyt galima 😉 ) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai