Veteranas xadas Parašė Gruodžio 30, 2019 Veteranas Share Parašė Gruodžio 30, 2019 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Gruodžio 30, 2019 Veteranas Share Parašė Gruodžio 30, 2019 Masofkes godas gal ?:D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas xadas Parašė Gruodžio 31, 2019 Author Veteranas Share Parašė Gruodžio 31, 2019 nenorejau karpyti tam kad muzika patektu i pati video, running in the 90's. thats the point antifreezai ir as nezadu moket euru tam kad man kazkoki teksta pasalintu kurio man ingame nebuna:) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas xadas Parašė Gruodžio 31, 2019 Author Veteranas Share Parašė Gruodžio 31, 2019 tai tada reik geru fragu, kokiu geru 4k arba 5k. as nekelsiu 3k su deaglais ar ak jokiais nes tiesiog neidomu:) jeigu kazkas turi geru 4k arba 5k is mm arba faceito, parasykit i steam mielai paeditinsiu nes vistiek laisvo laiko per daug turiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas xadas Parašė Gruodžio 31, 2019 Author Veteranas Share Parašė Gruodžio 31, 2019 man nera tiek noro ir kantrybes visa diena masofke kapot, man max 3h palost ir nusibosta jau tas cs Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar