Jump to content
Create New...

Gavau ban'ą

Andzelmutė

Rekomenduojami pranešimai

Ai prisiminiau, kai gavau ban ant pauliuxas30 kūriausi pauliuxas nes galvojau eis žaist, bet ir ant to cs go uždėjo ban'ą čia dėl ipo(čj) cs go suprato ir piso . Jeigu eina laiką pažiūrėt tai ten sekančia dieną buvo ir tai buvo senai, jo ten mano.  Bet čia žiauriai senai buvo, tai ką aš dabar niekados žaist negalėsiu pas jus serve nors tai vyko prieš n laiko ??? šiaip įdomu dabar jau (tuo pat metu kai buvo viskas su pauliuxas30 tai ir pauliuxas baninta ) 

Redaguota Andzelmutė
  • Haha 1
  • Sodinam 1
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

9 minutes prieš, SH3LLSHOCK pasakė:

:DD ka tu čia buri

Nu tiap yra. Jeigu eina pažiūrėt kada sukurti tie du acc ir kada užblokuotas ( per competitive kažkada naudoja cheatus) bet tai buvo žiauriai senai, jei tą pačia dieną buvo užblokuoti, vienu pabandžiau pažaist, tada užblokavo, ėjau su kitu acc (nes galvojau tik ant acc ) tai uždėjo ban ir ant kito ., Visas mokslas (ip banas buvo) o tai buvo labai senai, o dabar turiu kita intika ir gyvenu jau ne tenai tai žaidžiau pas jus ir viskas..... dar prim'a turėjau -_- ždž tikėkit netikėję....  jau nusibodo man čia aiškintis, jeigu eina pažiūrėt kada kas užblokuota tai atsiųsiu, tik pasakyskit kaip.  O jeigu prieš n laiko gaves ban ir niekada negalima pas jus žaist (nors ne pas jus gaves) tai taisykles reiktų pasižiūrti, nes kažkaip nelogiška( MANO NUOMONĖ ) ir jau dingstu , nusibodo aiškintis. Bet jau ankščiau buvo aišku, kad vienas buvo įsitikinęs, kad tipo mano acc bet patvirtinino, kad ne , (nors aiškinau) netikėjot manim... tai dabar ir netikėsit, nors vieną jau admin praspyrė su neteisinga info. Ždž baigiu, geros dienos, galit atbint ar užblokit , einu kitur žaist. gero visiem žaidimo, ben pakėliau puslapio lankamuma, nes šitas postas ben populiarus 🙂 Iki .  IR ATBLOKUOKIT KĄ UŽBLOKAVOT (sakė ,kad esu užblokuotas, nors nebuvau užblokuotas .... čia kažkuris admin minėjo ) O paskui kitas uždėjo man ban iš naujo (stebuklingai du kartus) ir niekas demo net čj neperžiūrėjo, kad necheatinau bet neesmė 😄 sėkmės visiem... atblokuokit ką užblokavot, o aš einu , nes kas liko užblokuotas , jis manau buvo geras žmogus 😛 😄 ADminai skuba viską daryt .... svarbu padaryt ir prisiknisti , LIETUVA. Žinau, kad netikėsit, bet kiek laiko žaidžiau tai kažkodėl viskas ok buvo, tia demo pažiūrėkit ir bus aišku, o ne klausyt šitų nesąmonių eilinių.... dėl kažkada n laiko padarytos klaidos neatbanins, nors aš nenaudojau dabar nieko . juokinga..... Taisykles pažiūrėkit kartoju dar karta iki 

Redaguota Andzelmutė
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search