atari_sessions Parašė Lapkričio 28, 2019 Share Parašė Lapkričio 28, 2019 https://bachuruservas.lt/sb/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:453593207&advType=steamid&Submit prašė įrodyt, kad necheatinu, kaip man įrodinėt, nusiunti seną mainą į kurį negaliu net prisijungt, blogai, su primu lošt blogai, ždž užtenka pora kartų nušaut adminą ir viskas 😄, taip tų žmonių ryte nėra, o jum užkliūna chiuvakas su 5-5 scorų 😄 atrakcija banint/unbanint Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Lapkričio 28, 2019 Author Share Parašė Lapkričio 28, 2019 Jūsų Nick bei steam ID - atari, STEAM_0:0:453593207Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2Ką darėte prieš gaunant baną - miriau 5 kartus ir nušoviau 5 kartusKuris admin nubaudę ? - Gudwin Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
gudwin Parašė Lapkričio 28, 2019 Share Parašė Lapkričio 28, 2019 As taves paprasiau main. Tu man davei acc kur nei valandu nerodo ir paskutini kart prisijungta pries 472 dienas. Kai paprasiau prisijungt ir parasyt man is to acc pasakei, kad negali prie jo prisijungt. As negaliu aklai patiket, kad ten tavo acc yra. Todel po keliu geru pre fire gavai ban. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Lapkričio 28, 2019 Author Share Parašė Lapkričio 28, 2019 Prieš 1 Valandą, gudwin pasakė: As taves paprasiau main. Tu man davei acc kur nei valandu nerodo ir paskutini kart prisijungta pries 472 dienas. Kai paprasiau prisijungt ir parasyt man is to acc pasakei, kad negali prie jo prisijungt. As negaliu aklai patiket, kad ten tavo acc yra. Todel po keliu geru pre fire gavai ban. o vakar kol visą rytą lošėm, tai neužkliuvau?:D, dėl acc sakiau kaip yra, nėr tikslo man meluot, nei ant ano acc dėl neprisijungimo, nei ant šito nėra tų valandų, nes nelabai ir bežaidžiu, tam ir pirkau PRIME ant šito, kad neužkliūtų, nes adminam nepatiko non, o taip tai ant šito acc dbr visi fc matchai ir nx man lošt su altu community serve. Nelabai žinau, ką ir pasakyt, ten jei užkliuvo, nepatiko, tai nelabai ir pabėgsi nuo jūsų bano.. :DDD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Nojjkie Parašė Lapkričio 28, 2019 Veteranas Share Parašė Lapkričio 28, 2019 (redaguota) Taigi anksciau jis yra gaves ban, o priezastis buvo ta tapati kaip ir dabar, bet unban gi gavo, tai kodel zmogu vel reik banint jeigu anksciau buvo pateikes main? Redaguota Lapkričio 28, 2019 Nojjkie 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
atari_sessions Parašė Lapkričio 28, 2019 Author Share Parašė Lapkričio 28, 2019 nelabai turiu ką ir besiūst, nes niekas neskaito main acc su mažai valandų, o tų valandų nelabai ir galiu ir prigamint, kai mažai belošiu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Nojjkie Parašė Lapkričio 28, 2019 Veteranas Share Parašė Lapkričio 28, 2019 @vericas tau anksciau jisai buvo pateikes main acc. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Lapkričio 28, 2019 Veteranas Share Parašė Lapkričio 28, 2019 Švarus šitas yra , galim demo pažiūrėt kas tau ten užkliuvo @gudwin Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
gudwin Parašė Lapkričio 28, 2019 Share Parašė Lapkričio 28, 2019 35 minutes prieš, KeNTaS pasakė: Švarus šitas yra , galim demo pažiūrėt kas tau ten užkliuvo @gudwin Nu jei svarus tai unban 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Lapkričio 28, 2019 Veteranas Share Parašė Lapkričio 28, 2019 1 minute prieš, gudwin pasakė: Nu jei svarus tai unban gali dar koks adminas demo paziuret, bet pagal mane tai typical player, kuris pasaudo is deaglo 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 29, 2019 Veteranas Share Parašė Lapkričio 29, 2019 Yra nauji adminai, kurie nežino kad ankščiu buvo banintas, todėl ir gaunasi tokios situacijos, kad baninama pakartotinai, jeigu žmogus įtartinas. Geriau tegul būna atidūs adminai negu galvoja jeigu gavo unban tai vadinasi necheatins niekada.. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Lapkričio 29, 2019 Veteranas Share Parašė Lapkričio 29, 2019 Reiketu normaliai spectatint pradet, o ne iskart perma banus dalint. 1 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai