kem Parašė Lapkričio 17, 2019 Share Parašė Lapkričio 17, 2019 Jūsų Nick bei steam ID - kem https://steamcommunity.com/id/power_kem/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - šiandien westwoode, 2 serveKą darėte prieš gaunant baną - šaudžiau, nespėjau padaryt, kad ant profilio valandas rodytų.Kuris admin nubaudę ? - gudwin Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
gudwin Parašė Lapkričio 17, 2019 Share Parašė Lapkričio 17, 2019 (redaguota) Buvo duoti 3 roundai, tu pradejai trolint. Nepadarei per duota laika, gavai ban. Redaguota Lapkričio 17, 2019 gudwin 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ de1ka Parašė Lapkričio 17, 2019 ★Vip★ Share Parašė Lapkričio 17, 2019 7 minutes prieš, gudwin pasakė: Buvo duoti 3 roundai, tu pradejai trolint. Nepadarei per duota laika, gavai ban. malačius, taip ir toliau! Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kem Parašė Lapkričio 17, 2019 Author Share Parašė Lapkričio 17, 2019 Tai aš ir nesiskundžiu dėl kažko. O dėl "trolinimo" tai įdomu, ką tu turi omeny, jei aš visą laiką tylėjau? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
gudwin Parašė Lapkričio 17, 2019 Share Parašė Lapkričio 17, 2019 41 minutes prieš, kem pasakė: Tai aš ir nesiskundžiu dėl kažko. O dėl "trolinimo" tai įdomu, ką tu turi omeny, jei aš visą laiką tylėjau? Sumaisiau su kitu. Teisingai, tu tylejai. Bet vistiek ignoruoti admino reikalavimus nera tavo naudai. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai