Unluko Maluko =D Parašė Spalio 7, 2019 Share Parašė Spalio 7, 2019 Jūsų Nick bei steam ID - Unluko Maluko =D , https://steamcommunity.com/id/unlukovacmalukoback/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - prieš kažkur mėnesį lošiau, bet su nauju acc, nusipirkęs prime viską. Bet kai buvau mažesnio lvl. galvojo kad esu non-prime. Gan neblogai pašaudau 😄 Ne ant main acc lošiu, šitas smurfo 😄 žaidžiau 2 serveryje, bei pagal inventorių galite pamatyti, kad necheateris esu ar ką 😄 Ką darėte prieš gaunant baną - Tiesiog žaidžiau, viskas chill, ir bam užblokuotas.Kuris admin nubaudę ? - tiksliai nežinau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Spalio 7, 2019 Veteranas Share Parašė Spalio 7, 2019 Nerodo sistema jokio ban pagal tavo nick ar steam id, kada bandei jungtis? į kokį serverį? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Evaldas Parašė Spalio 7, 2019 Share Parašė Spalio 7, 2019 Nera vapse jokio ban su situ steam acc 😄 STEAM_0:0:457443392 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Spalio 8, 2019 Veteranas Share Parašė Spalio 8, 2019 atiduok knaifa ir pagalvosim del unbano yikes 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Spalio 10, 2019 Veteranas Share Parašė Spalio 10, 2019 On 2019-10-08 at 00:04, Evaldas said: Nera vapse jokio ban su situ steam acc 😄 STEAM_0:0:457443392 Steam id kazkodel buna keliu formatu, yra banas tik jo Steam id pirmas skaicius ne 0 bet 1 (STEAM_1:0:457443392)https://bachuruservas.lt/sb/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A0%3A457443392 Nezinau kodel steamas ar kitos platformos taip maiso, bet yra kaip yra Nerodo kas uzdejo ban (admin deleted) Banas uzdetas 8 menesio pabaigoje, reiskia uzdejo kazkas kas nesenai neteko/atsisake admin.@vericas @pilkiuke aiskinkites 😄 Zaidejas neatrodo kad butu anksciau baustas. @Unluko Maluko =D Gal dabar bent jau nori pateikt savo main paskyra? Nes jeigu gauni bana nuo admin turedamas tik 120h, tai tau zaist reik ne bachuruose bet cempionatose ir E-lygose 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Spalio 11, 2019 ★Vip★ Share Parašė Spalio 11, 2019 troli duok vipą 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Spalio 11, 2019 Veteranas Share Parašė Spalio 11, 2019 1 valandą prieš , Tūzas♠ said: troli duok vipą prasyk savo ex klasioko arba pilkiukes, as esu tik trolis, o jie pagr adminai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Spalio 11, 2019 ★Vip★ Share Parašė Spalio 11, 2019 as ir noriu vipo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Spalio 11, 2019 Veteranas Share Parašė Spalio 11, 2019 count me in aswell. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai