1ksas Parašė Rugsėjo 27, 2019 Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 Jūsų Nick bei steam ID - 1ksas https://steamcommunity.com/id/1ksas/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2, overpassKą darėte prieš gaunant baną - po mokyklos prisijungiau pazaisti cesa ir bats banasKuris admin nubaudę ? - tikriausei vericas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
1ksas Parašė Rugsėjo 27, 2019 Author Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 tai cia mano pirmas akauntas, tiesiog nauja nupirko man jaigu reike galiu su jo prisijunkti Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
1ksas Parašė Rugsėjo 27, 2019 Author Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 padariau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Drax Parašė Rugsėjo 27, 2019 Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 per abu acc ~50h, o su angle visus zinai su awp :} Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 27, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 Tipiniai mainai po 30h :)) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
1ksas Parašė Rugsėjo 27, 2019 Author Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 man siaip patinka overpas, as apie 15 valandu zaidziau training mape kur overpase rekia pikint ir panasiai + vistiek sekme kazkiek buvo 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 27, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 O demo kasnors jo ziurejo? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
1ksas Parašė Rugsėjo 27, 2019 Author Share Parašė Rugsėjo 27, 2019 plius man kitam serve pasakte zaisti su kazkokiu eac ijungtu, tai su juo zaidziau, nezinau ar pades bet pasakiau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Rugsėjo 28, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 28, 2019 per demo zaidi tikrai per daug gerai iskaitant ta faktoriu kad pas tau per du acc ~60h, taip pat vienas momentas toks 50/50 buvo baisiai panasus i aimlocka. Zinai visas pozicijas,prefini kampus , movement tikrai ne ~60h zaidejo 😉 Mano manymu unban negautum kol nepristatytum tikro maino 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Rugsėjo 28, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 28, 2019 Nebus unban, kol nebus patikrintas per sistema, o tai gali užtrukt iki mėnesio. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai