123 Parašė Rugpjūčio 31, 2019 Share Parašė Rugpjūčio 31, 2019 ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198878366078/ Kada nubaude.Kur.Kokiam serve .Mape:Bachuru 2 Deagle7k Ka dariau pries gaunant bana: 3 one tap dejau Kuris adminas:man atrodo dr3d Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
123 Parašė Rugpjūčio 31, 2019 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2019 Admin: marrihuana Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Konkeriz Parašė Rugpjūčio 31, 2019 Share Parašė Rugpjūčio 31, 2019 1 game ban on record | Info 0 day(s) since last ban Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Rugpjūčio 31, 2019 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 31, 2019 Kai ateini kurti temą visų pirma persiskaityk taisykles serverio kuriame žaidi... Turėjimą VAC/Game ban steam account'e už cheatus CS:GO game... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Rugsėjo 1, 2019 Veteranas Share Parašė Rugsėjo 1, 2019 aš negaliu ant kiek graudus, ir ne pirmas toks, aš nesuprantu, nx rašyt tą unban anketą, jeigu cheat'ini, parašo unban anketą, kitą dieną žiūri jau vac'e pacas sėdi 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
jaPONASs Parašė Rugsėjo 1, 2019 Share Parašė Rugsėjo 1, 2019 1 valandą prieš , yeetyeet said: aš negaliu ant kiek graudus, ir ne pirmas toks, aš nesuprantu, nx rašyt tą unban anketą, jeigu cheat'ini, parašo unban anketą, kitą dieną žiūri jau vac'e pacas sėdi bl, bet grynai, su vac banais sedi, prisigauna zaidziant su cytais ir poto dar kuria temas forumuose del unbano, niekaip nesuprasu sito naivumo zmoniu 🧸 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai