666 Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Share Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Turejau siame serveryje mute ir chat mute - 88.222.88.65:27030. Zaidziu ir Marihuana pradejo kazka klaust manes. As atrasyt ir pasakyt nieko negalejau, todel jis mane uzbanino. Padekite prasau. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kleckutis Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Share Parašė Rugpjūčio 9, 2019 4 minutes prieš, Antifr33z3 said: cia tas pats, kuris dieva primete serveryje ir jo acc nuvoge ir vac gavo ;dd kosmosas + Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas beautiful_lie Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 9, 2019 aha tas pats vaikas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
666 Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Author Share Parašė Rugpjūčio 9, 2019 4 valandas prieš , Antifr33z3 said: cia tas pats, kuris dieva primete serveryje ir jo acc nuvoge ir vac gavo ;dd kosmosas Tu durnas ir ne? 3300 valandu, PUBG, ets2, Rocket League ir as cytinsiu? :DDD Logiskai galvok. Turejau problemas su faceit anticheatu, todel pardavinejau acc. Pas mane ji nupiso, pinigu negavau, o tas vagis kazkodel ne pardave o tiesiog vac bana ten padare :DD Durnas vagis bet poxui. Galva galvok kai kazka rasai. Nera reasono man cheatint ant tokio ahuenno akkaunto ;) 3 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
666 Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Author Share Parašė Rugpjūčio 9, 2019 6 minutes prieš, Antifr33z3 said: tai taip ir parasiau, kad nuvoge tavo acc ir vac gavo, ar skaityt pats nemoki? Tai gerai tai uz ka as dabar bana gavau? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Keozar Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 9, 2019 3 valandas prieš , 666 said: Tu durnas ir ne? 3300 valandu, PUBG, ets2, Rocket League ir as cytinsiu? :DDD Logiskai galvok. Turejau problemas su faceit anticheatu, todel pardavinejau acc. Pas mane ji nupiso, pinigu negavau, o tas vagis kazkodel ne pardave o tiesiog vac bana ten padare :DD Durnas vagis bet poxui. Galva galvok kai kazka rasai. Nera reasono man cheatint ant tokio ahuenno akkaunto ;) iksdE Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Drolis Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Veteranas Share Parašė Rugpjūčio 9, 2019 Uz paskyra esi atsakingas tu, plius steam policy draudzia parduot/perduot/dovanuoti paskyras tad kas benutiktu net jei jame prisijunges kitas asmuo atsakai tu pats. Pradek rimciau atsirikinet siuksles kuriom dalini savo paskyras, gal ir nebus tokiu problemu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar